Tratamente Anticadere Par

Te confrunti cu caderea parului? Cu aceste tratamente anticadere par vei reusi in continuare sa te bucuri de un par bogat, sanatos si puternic. Gama contine sampon anticadere, pudre tratament, lotiuni si tonicuri pentru scalp care combat caderea parului. Produsele sunt bogate in plante cu proprietati anticadere: ricin, rozmarin, ylang ylang, amla, brahmi, methi (fenugreek), bhringraj, etc.

Alege mai jos tratamentul anticadere par potrivit pentru tine

Remedii naturale anticadere par

Caderea parului si subtierea firului de par sunt probleme cu care se confrunta numeroase femei, indiferent de varsta, si pot fi cauzata de o varietate de factori de la diferite afectiuni, nutritie deficitara, dezechilibre hormonale, stres pana la folosirea unor produse de ingrijire nepotrivite, care agreseaza radacina firului de par prin substantele chimice continute.

In situatia in care caderea parului nu este provocata de afectiuni, pentru regenerarea acestuia este suficient sa se aleaga produse anticadere si de ingrijire naturale, care contin plante cu proprietati anticadere: rozmarin, ricin, amla, brahmi, bhringraj, schinduf, etc. 

O rutina anticadere eficienta presupune folosirea unui ulei anticadere care se lasa sa actioneze minim o ora, urmat de samponarea parului cu un sampon anticadere si aplicarea, inainte de uscarea parului, a unui tonic anticadere la nivelul scalpului. 

Pentru a avea un par bogat, sanatos, puternic si stralucitor alege produse anticadere naturale, fara silicon, parabeni si alte derivate din petrol. Oferta noastra contine doar lotiuni, tonicuri si sampoane anticadere BIO si NATURALE.

group_work .