Coenzima Q10 Ser Beauty Booster, 15ml - Elementa Bioearth
Coenzima Q10 Ser Beauty Booster - Elementa Bioearth
Coenzima Q10 Ser Beauty Booster, 15ml - Elementa Bioearth
Coenzima Q10 Ser Beauty Booster - Elementa Bioearth

Coenzima Q10 Ser Beauty Booster, 15ml - Elementa Bioearth

(momentan nicio recenzie)
Producator : Bioearth   |  
BBC12  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 49,00 Lei
49,00 Lei cu TVA

Ser cu coenzima Q10 Elementa pentru o piele mai elastica, mai ferma si vizibil mai tanara. Q10 din serul pentru fata stimuleaza reinnoirea celulelor, confera pielii elasticitate, atenueaza liniile fine si ridurile profunde. 

In plus, fiind un antioxidant puternic, Q10 protejeaza pielea de efectele negative ale radicalilor liberi.

Ser ideal pentru tenul matur, ridat, tern, fara luminozitate.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Gama de cosmetice bio Elementa Bioearth

Bioearth Elementa este o linie de cosmetice bio care permite crearea unor tratamente faciale personalizate in functie de tipul de ten si de nevoile acestuia.

Contine 2 creme de baza, una hidratanta si una nutritiva, care pot fi imbunatatite cu unul din cele 10 serumuri beauty booster din aceeasi linie:

1. Acid Hialuronic Beauty Booster (ser antirid) 15 ml – serumul contine acid hialuronic cu greutate moleculara mare si mica si aloe vera. Acidul hialuronic, obtinut prin fermentare, are proprietati antirid, hidratante si lasa pielea supla si catifelata. Aloe vera hidrateaza si catifeleaza pielea. Se poate aplica pe tot tenul sau local pe riduri. Se recomanda si pentru tenul tanar in cazul ridurilor de expresie.

2. Peptide si Hibiscus Beauty Booster 15ml – serumul contine peptide care stimuleaza productia de colagen, imbunatateste elasticitatea pielii, tonifiaza si reduce ridurile si liniile fine si hibiscus care confera luminozitate tenului, previne si reduce ridurile deja existente, are un efect anti-aging si de revitalizare a tenului. Contine peptide, hibiscus, acid hialuronic si aloe vera hidrateaza si catifeleaza pielea. Se poate aplica pe tot tenul sau local pe riduri (de expesie, riduri adanci).

3. Vitamina C Beauty Booster (ser vitaminizant) 15ml – contine acid hialuronic, aloe vera hidratanta si vitamina C cu proprietati antirid. Vitamina C stimuleaza productia de colagen, reduce efectele negative cauzate de foto imbatranirea prematura, confera tenului luminozitate si reduce petele pigmentare. Se poate aplica pe tot tenul si pe zona contur ochi. Daca se foloseste cand pielea este expusa la soare se recomanda utilizarea unei creme solare.

4. Niacinamida si Zinc Beauty Booster (ser purificator) 15ml – contine vitamina B3 (niacinamida) 10%  cu proprietati hidratante, antirid, anti pete si de reglare de sebum si zinc 1% cu proprietati antirid si antiinflamatoare. In plus, zincul regleaza secretia de sebum, contribuie la regenerarea celulara, calmeaza inflamatiile, si este ideal in caz de acnee si cosuri. Contine si aloe vera si acid hialuronic. Vitamina B3 (Niacinamida) reduce porii dilatati, pielea va fi mai fina si mai uniforma, matifiaza pielea grasa / zona T, regleaza secretia de sebum. Se poate folosi pe tot tenul, sau doar pe cosuri / zona T.

5. Vitamina E Beauty Booster (ser nutritiv) 15ml – contine vitamina E cu proprietati nutritive, antioxidante si eleasticizante in ulei de argan. Serum-ulVitamina E Beauty Booster este ideal pentru tenul uscat, deshidratat, care se descuameaza.  Vitamina E neutralizeaza efectele radicalilor liberi, hidrateaza, imbunatateste textura pielii, previne imbatranirea prematura a tenului. Se poate aplica pe tot tenul sau doar pe zonele uscate care necesita o hidratare mai intensa.

6. Cafeina si Ginseng Beauty Booster (ser tonifiant) 15ml – contine aloe vera, acid hialuronic, cafeina 2% si ginseng 1%.  Cafeina are efect drenant (elimina apa din tesutul cutanat), diminueaza pungile de sub ochi, combate efectele radicalilor liberi; ginseng-ul tonifiaza pielea si ii confera elasticitate. Se poate aplica pe tot tenul si pe zona contur ochi. Se recomanda si pentru tenul tanar in cazul ridurilor de expresie.

7. NMF si zaharuri Beauty Booster (ser hidratant) 15ml – contine NMF (factor natural de hidratare) 5%, zaharuri 3%, aloe vera bio si acid hialuronic. Hidrateaza pielea in profunzime. Se poate aplica pe tot tenul sau doar pe zonele uscate care necesita o hidratare mai intensa.

8. Acid Glycolic Beauty Booster (ser exfoliant) 15ml - contine 10% acid glicolic care stimuleaza productia de colagen, decoloreaza petele pigmentare, diminueaza liniile fine si confera luminozitate pielii. Regenereaza pielea, combate acneea si cosurile. A se folosi o crema solara dupa utilizarea acestui beauty booster.

9. Q10 Ser Beauty Booster 15ml (ser antioxidant) - contine 0,2% coenzima Q10 care imbunatateste elasticitatea pielii, atenueaza liniile fine si ridurile, catifeleaza pielea si ii confera luminozitate. Se poate folosi dimineata, seara si dupa expunerea la soare. Este un ser ulei.

10. Siliciu si Alge Ser Beauty Booster (ser femitate, luminozitate) 15ml - contine siliciu si alge 2% care imbunatatesc textura pielii, atenueaza primele riduri, confera luminozitate tenului tern, si fermitate.


Gama Elementa Bioearth contine 2 creme baza de 50ml:

1. crema nutritiva pentru tenul matur, uscat, sensibil, reactiv si foarte uscat care se descuameaza. Contine unt de shea care hraneste pielea in profunzime si alantoina care calmeaza si ajuta pielea sa absoarba toate ingredientele active din crema. Se utilizeaza ca atare in caz de ten sensibil, reactiv si in combinatie cu unul din beauty booster in caz de ten matur, uscat si foarte uscat. Se absoarbe rapid.

2. crema hidratanta pentru tenul normal, mixt. Se poate folosi ca si crema de zi pentru tenul uscat si matur. Contine ulei de masline care hidrateaza pielea si alantoina care calmeaza si ajuta pielea sa absoarba toate ingredientele active din crema. Se absoarbe rapid.


Mod de utilizare: serul beauty booster se poate folosi ca atare, in forma pura (2-3 picaturi) sau ca beauty booster (se adauga 2 picaturi la cantitatea de crema care se foloseste o data pentru a imbunatati proprietatile acesteia). Serumul beauty booster se poate alege in functie de necesitatile tenului.

Produsele cosmetice Elementa sunt certificate BIO, 100% vegane, fara parfum, testate pentru nichel.



IMPORTANT
1. Nu se recomanda utilizarea produsului Vitamina C Beauty Booster impreuna cu beautu booster-ul acid glycolic. Niacinamide si Zinc Beauty Booster si Peptide si Hibiscus Beauty Booster nu se amesteca impreuna cu Vitamina C  Beauty Booster.
2. Booster-ul Niacinamide si Zinc nu se recomanda a se folosi impreuna Vitamina C Beauty Booster sau cu Acid Glycolic 10% Beauty Booster.
3. Nu se recomanda utilizarea beauty booster-ului Glicolic Acid impreuna cu Vitamina C 2% beauty booster sau cu Niacinamide si Zinc Beauty Booster.

Ingrediente ser de fata cu Q10 Elementa Bioearth: ethylhexyl palmitate, caprylic/capric triglyceride, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, ubiquinone.

* da agricoltura biologica

vegan
on
bio
on
Nou

Bioearth a fost infiintata in 1997, in Italia, si a avut ca scop principal, inca de la inceput, raspandirea unui stil de viata sanatos si natural si promovarea de produse pure si inovatoare realizate cu ingrediente naturale si bio. Bioearth propune produse cosmetice Bio, Naturale si Eficiente demostrand astfel ca pretuieste Viata si Sanatatea persoanelor.

Cele 5 principii Bioearth :

* Mai sanatosi si mai naturali - Cosmeticele Bioearth sunt formulate si fabricate cu respect fata de NATURA favorizand ingredientele biologice si ecologice crescute fara substante chimice.
   
* Mai siguri - Testele de laborator garanteaza siguranta si calitatea produselor cosmetice Bioearth. Fiecare produs este supus unor teste dermatologice si microbiologice riguroase ce confirma compatibilitatea cu pielea si stabilitatea acestuia.

* Mai eficiente - Produsele Bioearth sunt bogate in ingrediente active ce asigura EFICIENTA maxima. Liniile de produse The Beauty Seed, Bioprotettiva, Aloebase Sensitive, Sun, Loom, Hair, BB Cream, Bergaseed si Actiseed Intim reprezinta rodul unor ani de cercetare pentru a concepe formule placute cu ingrediente active naturale eficiente.
 
* Mai placute - Produsele cosmetice Bioearth sunt intalnirea nostra zilnica cu frumusetea si sanatatea. Pentru a crea produse inovative, eficiente si care respecta mediul inconjurator, Bioearth acorda o atentie deosebita fiecarui detaliu: selectarea extractelor botanice organice, obtinerea parfumurilor din uleiuri esentiale pure, utilizarea de flacoane practice si ecologice.

* Mai asigurati - Produsele The Beauty Seed (gama pe baza de aloe vera), Bioprotettiva (gama antirid cu ulei de rosa mosqueta), BB Cream (crema nuantatoare bio), Hair (gama de produse pentru par certificate bio), Loom (gama de cosmetice bio pentru ten cu secretie de melc) sunt aprobate si certificate de catre ICEA (Institutul de Certificare Etica si Ambientala), care verifica si asigura ca acestea sunt conforme cerintelor impuse de standardele AIAB-ICEA si anume: sigure pentru consumatori si pentru mediul inconjurator. Linea Aloebase Sensitive (gama de cosmetice bio pentru pielea sensibila a copiilor si a adultilor), Bergaseed si Actiseed Intim (gama de igiena intima pe baza de extract de grapefruit) respecta standardele AIAB / ICEA.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii
group_work .