Sampon Par Cret


Sampon fara sulfati, sampon pentru par cret


Sampoanele fara sulfati sunt recomandate pentru parul uscat, fragil, vopsit, degradat, dar si pentru par cret, par ondulat.

Sulfatii indeparteaza eficient murdaria, sebumul in exces, reziduurile de la produsele de styling si sunt responsabili pentru spuma facuta de sampon. Tot ei sunt cei care afecteaza scalpul (indeparteaza uleiurile naturale de la nivelul scalpului) si firul de par (prin folosirea regulata a unui sampon cu sulfati, firele de par isi pierd hidratarea naturala).

Daca ai par cret, par ondulat alege sa-ti speli buclele cu un sampon fara sulfati. Acesta contine ingrediente de curatare delicate, cum ar fi: Coco Glucoside, Cocamidopropyl Betain, Decyl Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate.

Daca ai un par cret, ondulat si il ingrijesti conform metodei Curly Girl in aceasta categorie vei gasi sampoane CG approved de la firme specializate in produse pentru parul cret precum Cantu, Moistful Curls, Yari, Curls, dar si sampoane BIO de la Khadi, Bioearth, Maternatura si Biofficina Toscana.

group_work .