Detergent ecologic rufe bebelusi, 1l - Biopuro

Detergent ecologic rufe bebelusi, 1l - Biopuro

(momentan nicio recenzie)
Producator : BioPuro   |  
BPURO04  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 37,00 Lei
37,00 Lei cu TVA

Detergentul BioPuro are ingrediente atent alese pentru ca pielea bebelusului sau copilului tau sa nu aiba de suferit, in urma imbracarii hainutelor spalate cu acesta. Contine sapun vegetal, tensioactivi anionici si non-ionici vegetali, iar flaconul este realizat din plastic ecologic. 

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Detergent ecologic pentru rufe copii si bebelusi, 1L - Biopuro

Detergent ecologic concentrat ideal pentru rufe albe si colorate sintetice sau din bumbac, in, canepa care se pot spala la 30-60-90°. Eficient contra petelor chiar si la 30°C. Inlatura petele, elimina mirosurile si catifeleaza tesuturile. Detegentul lichid Biopuro are o formula concentrata, este hipoalergenic si asigura 25 de spalari folosind doza recomandata. A nu se utiliza pentru lana sau matase.

Compozitie (conform REG. 648/2004/EU): <5% tensioactivi anionici vegetali, tensioactivi non-ionici vegetali, sapun vegetal. Nu contine fosfati sau inalbitori optici. Flaconul BioPuro este realizat dintr-un plastic ecologic obtinut in urma procesului de fermentare al trestiei de zahar.

Detergentul lichid de rufe Biopuro este certificat ecologic de AIAB Italia, vegan, testat dermatologic, pentru nichel, crom si cobalt.

Utilizare - Flaconul are un capac dozator ideal pentru a masura corect catitatea de detergent care se foloseste. Cantitatea recomandata este de 50ml pentru 4,5kg de rufe curate. Se poate folosi atat pentru spalare manuala, cat si pentru spalarea in masina de spalat automata.

Spalare manuala: se adaulga 50ml (un capac) de produs in 5L de apa calda, se spala rufele si se clatesc

Spalare automata: se foloseste intre 20 si 50ml de detergent in cuva masinii de spalat in functie de tipul de apa si de gradul de murdarie al rufelor

                                              Apa dulce      Apa de duritate medie      Apa dura

rufe putin murdare                        20ml                     25ml                       40ml

rufe mediu murdare                       30ml                     40ml                       60ml

rufe foarte murdare                       40ml                     50ml                       70ml

Ingrediente: Aqua (apa demineralizata), Potassium cocoate (obtinut din cocos), Sodium citrate (obtinut din zahar), Decyl glucoside (obtinut din cocos si amidon de cartofi sau porumb), Sodium lauryl sulfate (obtinut din cocos), Sodium olivate* (sapun vegetal obtinut din ulei de masline), Sodium chloride (sare alimentara), Hydrolyzed wheat protein (proteine din grau), Glycerin (de origine vegetala), Alcohol (obtinut din zahar fermentat), Citric acid (obtinut din zahar fermentat).

Nou

Daca iti doresti o baie stralucitoare ca in reclame atunci ai nevoie de detergentul bio pentru baie Biopuro care elimina eficient murdaria (depunerile de calcer, urmele de sapun sau de pasta de dinti, petele de murdarie si apa).

In bucatarie te ajuta solutia degresanta Biopuro care elimina cu succes petele de grasime, cele de mancare arsa lasand suprafetele stralucind de curatenie. In bucatarie un aliant de nadejde este si detergentul de vase care lasa vesela stralucitor de curata.

In plus, gama Purobio contine o solutie pentru curatarea geamurilor de praf, murdarie si amprente, detergenti ecologici pentru rufe albe, colorate, negre, balsam de rufe si detergent bio fara parfum pentru hainele bebelusilor si ale copiilor.

Detergenti ecologici, hipoalergenici, concentrati, fara chimicale nocive, pentru rufe impecabile si o casa perfect curata. Certificati ecologic de AIAB, Italia.

Produsele pentru ingrijirea casei si detergentii ecologici Biopuro nu irita pielea si nu afecteaza mediul inconjurator.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii
group_work .