Ulei de ricin bio, 100ml - Avril

Ulei de ricin bio, 100ml - Avril

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Avril   |  
AV615  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 49,00 Lei
49,00 Lei cu TVA

Uleiul de ricin stimuleaza cresterea parului, combate caderea acestuia si despicarea varfurilor, favorizeaza cresterea genelor, protejeaza si intareste unghiile, hidrateaza pielea uscata a coatelor si calcaielor.

100% bio, obtinut prin presare la rece.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Ulei de ricin bio Avril, 100ml

Uleiul de ricin este ideal pentru:

Unghii sanatoase si puternice - un tratament de cel putin 2-4 saptamani cu ulei de ricin poate sa rezolve problema unghiilor casante sau care se exfoliaza usor. Pentru a avea unghii sanatoase si maini mai frumoase, se maseaza mainile si unghiile cu putin ulei de ricin inainte de culcare.  Uleiul de ricin va hidrata pielea, va hrani unghiile si va preveni uscarea si craparea cuticulelor.  A doua zi se spala mainile cu un sapun delicat.

Gene mai lungi si mai groase -  uleiul de ricin poate fi folosit si pentru regenerarea genelor. Se aplica pe gene in fiecare seara inainte de culcare cu ajutorul unei periute de la o mascara mai veche. Uleiul de ricin imbunatateste starea genelor, care devin mai lungi si mai dese.  Secretul este aplicarea zilnica, inainte de culcare si mentinerea uleiului de ricin pe gene pana dimineata!

Probleme de cadere si de crestere a parului - uleiul de ricin combate in mod eficient caderea parului si stimuleaza cresterea acestuia. Folosit in mod regulat, uleiul de ricin contribuie la regenerarea firelor de par,  previne despicarea varfurilor si deteriorarea generala a podoabei capilare. Rezultatul consta intr-un par sanatos, hidratat, stralucitor si mai des.

Tratamentul pentru par presupune aplicarea uleiului de ricin (cateva picaturi in functie de lungimea parului) pe scalpul proaspat spalat si la radacinile firelor de par (se aplica pe parul umed). Uleiul se distribuie uniform pe toata lungimea parului prin masaj si cu ajutorul unui pieptene.  Dupa aplicarea uleiului, parul se acopera cu o boneta din material plastic, peste care se infasoara un prosop.

Se  lasa sa actioneze cel putin 30 de minute dupa care se samponeaza pentru a indeparta uleiul de pe par. Uleiul de ricin poate fi lasat si peste noapte. Tratamentul trebuie repetat cel putin o data pe saptamana timp de cateva saptamani.

Ingrediente ulei de ricin Avril: Ricinus Communis (Castor) Oil*

* ingredient bio

Nou

Ca sa atragi toate privirile, sa fii admirata sau sa iesi in evidenta foloseste produsele de machiaj bio Avril.

Avril iti propune o gama de machiaj bio certificata de ECOCERT care iti permite sa te machiezi in mod natural si sa arati perfect si mereu in centrul atentiei: fonduri de ten bio (4 nuante), rujuri bio, rimel/mascara bio, creioane de ochi bio (negru, blu, maro, gri si verde), creion contur buze bio, farduri de pleoape bio si lacuri de unghii/oje naturale, vegane, fara PEG-uri, formaldehida, toluen si alte sustante chimice sau derivate din petrol.

Alege natura! Alege produsele de machiaj bio marca Avril!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .