Creioane de Buze

Creion contur buze bio Nude cu unt de shea Avril
  • Nou
24,00 Lei
Creion contur buze bio pentru definirea si conturarea buzelor. Creionul contur buze de la Avril are o formula naturala imbogatita cu vitamina E si confera buzelor hidratarea necesara. 100% natural!
Creion contur buze Rosu bio Avril
  • Nou
Creioane de Buze

Creion contur buze Red Avril

AV585
24,00 Lei
Pentru un machiaj bio alege creionul contur de buze bio Red de la Avril. Datorita texturii sale fine, creionul de buze bio RED (rosu) de la Avril contureaza si defineste perfect buzele.
Creioane de Buze

Creion contur buze Roz - Avril

AV586
24,00 Lei
Contureaza si defineste perfect buzele cu creionul de buze Roz Deschis (Vieux Rose) de la Avril. Accentueaza forma buzelor si are un efect de lunga durata.
29,00 Lei
Creionul Phantom PuroBio Cosmetics este un creion incolor care defineste buzele pentru un rezultat de durata, permite aplicarea in mod impecabil a rujului si este o baza excelenta pentru fardul de pleoape. Ideal pentru oricine isi doreste un machiaj fara cusur.
29,00 Lei
Red Carmine PuroBio Cosmetics, creion 2 in 1 pentru un machiaj bio natural fara cusur: creion contur buze & creion de ochi. Defineste buzele si ochii! Ideal impreuna cu rujul 07 (Red Carmine) PuroBio!

Pune in valoare frumusetea rujului folosind un creion contur buze natural. Folosirea unui creion de buze, a unui ruj rosu si a unui creion de ochi pigmentat permit obtinerea unui machiaj de seara elegant.

Creionul de buze creste rezistenta rujului, confera buzelor volum si nuantelor preferate de ruj subtonuri frumoase. Consistenta cremoasa asigura un contur precis si permite obtinerea unui machiaj perfect.

Produs adaugat in wishlist