Accesorii Machiaj

Pensula pudra corectoare Barefaced Beauty
Ultimele produse in stoc
44,00 Lei
Pensula din fibre sintetice de calitate ideala pentru aplicarea pudrelor corectoare Barefaced Beauty (Calm and Sunlight). Permite obtinerea unui machiaj perfect.
Oglinda pentru geanta Avril
  • Nou
Accesorii Machiaj

Oglinda pentru geanta Avril

AV140
16,00 Lei
Oglinda pentru make-up marca Avril ideala de purtat in geanta pentru momente in care doriti sa retusati machiajul.
Pensula Kabuki Avril
  • Nou
Accesorii Machiaj

Pensula Kabuki Avril

AV515
39,00 Lei
Pensula Kabuki este ideala pentru un machiaj fara cusur. Este confectionata din fibre sintetice de calitate, este usor de folosit si ofera o acoperire uniforma a tenului.
Pensula Kabuki retractabila Avril Pensula Kabuki retractabila Avril 2
  • Nou
Accesorii Machiaj

Pensula Kabuki retractabila Avril

AV527
45,00 Lei
Pensula Kabuki retractabila Avril este ideala pentru un machiaj fara cusur. Este confectionata din fibre sintetice de calitate, este usor de folosit si ofera o acoperire uniforma a tenului.
49,00 Lei
Pensula nr 05 PuroBio Cosmetics este ideala pentru retusare mici detalii ale machiajului si pentru aplicarea fardului de pleoape in coltul extern al ochiului.
49,00 Lei
Pensula nr 04 PuroBio Cosmetics este ideala pentru aplicarea fardului de pleoape cremos. Forma rotunjita permite aplicarea uniforma a fardurilor pe pleoapa superioara si pe cea inferioara. Pensula este ideala si pentru aplicarea corectorului cremos.
89,00 Lei
Pensula 03 PuroBio Cosmetics este ideala pentru aplicarea si estomparea fondului de ten lichid sau crema, dar si pentru aplicarea pudrei compacte sau minerale. Pensula te ajuta sa distribui fondul de ten in mod uniform pe toata suprafata tenului, sa dozezi perfect cantitatea pe care o aplici si sa estompezi surplusul de produs. Permite obtinerea unui look...
89,00 Lei
Pensula nr 01 PuroBio Cosmetics este ideala pentru pudra compacta, pudra minerala, pudra bronzanta si pentru aplicarea fondului de ten mineral. Pensula este ralizata din fibre sintetice de foarte buna calitate. Ultra fina si pufoasa, pensula 01 PuroBio Cosmetics permite aplicarea pudrei sau a fondului de ten in mod uniform. Folosirea pensulei PuroBio...
Accesorii Machiaj

Ascutitoare PuroBio Cosmetics

PBCA500
18,00 Lei
Ascutitoare profesionala cu capac ideala atat pentru creioanele de ochi si contur buze PuroBio cat si pentru creioanele de ochi fard si creioanele ruj PuroBio Cosmetics.
79,00 Lei
Pensula nr 02 PuroBio Cosmetics este ideala pentru fardul de obraz, pudra bronzanta, pudra de finalizare compacta sau minerala. Pensula oblica, densa si fina nr. 02 PuroBio este foarte utila pentru conturarea si accentuarea pometilor. Forma oblica a pensului permite obtinerea unui machiaj perfect.
Burete fond de ten 3D - PuroBio Cosmetics
Stoc epuizat
Accesorii Machiaj

Burete blender 3D - PuroBio Cosmetics

PBC510
35,00 Lei
Burete blender 3D PuroBio Cosmetics in forma de picatura este un produs multifunctional ideal pentru aplicarea produselor de machiaj lichide, cremoase, pudra: fond de ten, corector, anticearcan, blush (fard de obraz), BB Cream, etc.
Beauty pochette cusuta manual - PuroBio Cosmetics
Stoc epuizat
25,00 Lei
Beauty pochette cusuta manual ideala pentru a pastra produsele de machiaj PuroBio si pensulele pentru machiaj! Comoda, usor de luat in vacanta, perfecta pentru orice geanta. Produsul este disponibil in mai multe culori. Poza are caracter informativ si orientativ.
Dischete demachiante din bumbac organic inalbit cu apa oxigenata. Nu contin clor. Dischetele Avril sunt ideale pentru curatarea tenului, inlaturarea machiajului si a ojei. 100% bumbac organic.Produse in Germania.
25,00 Lei
Alege-ti nuantele de farduri de pleoape preferate si creeaza-ti propria paleta de machiaj pentru ochi. Paleta poate contine 4 farduri de ochi.  Paleta de make-up magnetica PuroBIO se poate folosi si pentru un fard de obraz si un fard de pleoape.
69,00 Lei
Set de pensule pentru sprancene format din 2 pensule:- pensula 13, din fibre sintetice de calitate DERMOCURA®, ideala pentru crearea unui contur perfect al sprancenelor si pentru colorarea lor.- pensula 14 ideala pentru pieptanarea genelor si sprancenelor inainte de a aplica produsele de machiaj, dar si pentru distribuirea uniforma a pastei pentru...
49,00 Lei
Care dintre noi nu isi doreste un machiaj de zi sau de seara rezistent, care sa arate impecabil cat mai mult timp? Solutia vine de la fixatorul de machiaj de la PuroBIO Cosmetics care ajuta la fixarea machiajului fara sa usuce pielea (prelungeste rezistenta machiajului). Produsul se poate folosi inainte de aplicarea machiajului, ca baza, sau la finalul...
43,00 Lei
Buretele Beauty blender PuroBIO Cosmetics este un accesoriu indispensabil pentru un machiaj impecabil. Buretelul mini este ideal pentru a aplica produsul de machiaj in zonele mai delicate: sub ochi, in jurul gurii, nasului dar si pentru zonele cu mici imperfectiuni. Buretele mai mare din set se poate folosi pentru a aplica fondul de ten, BB Cream-ul, etc
Paleta magnetica produse make-up PuroBIO Paleta magnetica produse make-up PuroBIO 2
Stoc epuizat
37,00 Lei
Paleta make-up magnetica ideala pentru a-ti crea o trusa de machiaj personalizata cu produsele PuroBio Cosmetics.  Paleta PuroBio Cosmetics este ideala pentru a depozita 7 din produsele de make-up preferate: 1 pudra compacta, 1 pudra bronzanta sau iluminanta, 4 farduri de pleoape si 1 fard de obraz!
Accesorii Machiaj

Pensula pentru conturare nr 12 - PuroBIO

PBC516
89,00 Lei
Pensula nr 12 PuroBio Cosmetics este ideala pentru o aplicare perfecta a produselor pentru conturare, pudra bronzanta sau pudra iluminatoare, obtinand astfel un aspect profesional al machiajului.
Accesorii Machiaj

Pensula pentru conturare nr 11 PuroBIO

PBC515
89,00 Lei
Pensula nr 11 PuroBio Cosmetics este ideala pentru o aplicare perfecta a produselor pentru conturare, fard de obraz sau pudra bronzanta, obtinand astfel un aspect profesional al machiajului. Pensula se poate folosi si pentru a aplica baza de machiaj (pudra, cremoasa, lichida). Forma oblica a pensului permite obtinerea unui machiaj pfara cusur.
Accesorii Machiaj

Pensula smokey Eyes 08 - PuroBio Cosmetics

PBCA512
49,00 Lei
Pensula 08 PuroBio Cosmetics este o pensula cu varful rotunjit ideala pentru realizarea machiajului smokey-eyes. Pensula 08 PuroBio este realizata din fibre sintetice de calitate DERMOCURA®.
Produs adaugat in wishlist