Ser pentru cresterea parului, barbati si femei, 30ml – Sattva Ayurveda

Ser pentru cresterea parului, barbati si femei, 30ml – Sattva Ayurveda

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Sattva Ayurveda   |  
SATT110  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 139,00 Lei
139,00 Lei cu TVA
  • ser pentru cresterea parului, femei si barbati Premium Hair Growth Serum
  • imbunatateste densitatea, rezistenta si durata de viata a firelor de par
  • reduce caderea parului și prelungeste perioada de crestere

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Ser crestere par cu Redensyl si Capilia Longa (Premium Hair Growth Serum), 30ml– Sattva Ayurveda

Serul  Premium Hair Growth Serum combina extractul de rozmarin cu 2 ingrediente brevetate,  Redensyl® si Capillia Longa™,  pentru combaterea calvitiei atat la barbati cat si la femei. Rezultatele sunt vizibile dupa minim 30 zile de utilizare zilnica.

Serul stimuleaza in mod natural cresterea parului, creste densitatea, rezistenta si durata de viata a firelor de par.  Serul de par incurajeaza cresterea firelor noi; scurteaza perioada de cadere (faza exogena) si prelungeste perioda de crestere (faza anagena). Formula serului este lejera, pe baza de apa, nu lasa reziduuri si nu contine parfumuri sintetice.

Ingrediente active ser crestere par Sattva Ayurveda:

Redensyl® - un complex cosmetic care actioneaza asupra celulelor stem si a papilelor foliculare sau dermice aflate la baza foliculilor de par (HFDPc) pentru a reactiva cresterea parului. Studiile clinice confirma ca Redensyl® imbunatateste semnificativ densitatea parului in faza de crestere (anagen) si stimuleaza puternic ciclul de crestere a parului.

Dupa 3 luni de utilizare regulata, rezultatele sunt vizibile: fir de par mai gros si mai puternic, densitate crescuta si cadere redusa a parului. Ingredientul Redensyl®  este o alternativa la transplantul de par.

Capilia Longa™ - este un ingredient activ natural obtinut din rizomul plantei Curcuma longa (turmeric). Promoveaza proliferarea cu peste 177%, prelungeste durata de viata a firelor de par, intareste radacina si combate caderea parului.

Capilia Longa reseteaza epigenetic bulbul firului de par si regenereaza foliculul de par. Este un ingredient recomandat in tratamentele pentru parul fragil, subtire.

TESTE CLINICE

Test realizat pe persoane cu chelie in stadiul 3-4, timp de 84 de zile.

85% din cei care au participat la test au observat rezultate semnificative:

Cresterea numarului de fire de par in faza anagena (de crestere) cu 9%
Caderea parului a fost redusa cu 17% in faza telogena (repaus)
Cresterea densitatii parului cu o medie de 8%, ceea ce inseamna aproximativ 10.000 de fire de par noi
Rezultatele sunt comparabile cu o singura procedura de transplant de par (in timpul testelor au crescut intre 10 000 - 28 200 de fire de par noi)

*Transplantul de par permite in medie putin peste 2000 de grefe, ceea ce inseamna 6400 - 8800 de fire de par noi.

Utilizare: Se aplica pe scalpul curat si se maseaza delicat cu varful degetelor. Pentru rezultate optime utilizati dimineata si seara. A se spala mainile dupa utilizare. Recomandare tratament: minim 3 luni de zile

Ingrediente Ser crestere par Sattva: Aqua, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycerine, Caffeine,  Betaine, Curcuma Longa (Turmeric) Callus Culture Conditioned Media, Polysorbate 80, Panthenol, Sclerotium Gum, Sodium Benzoate, Glycine, Larix Europaea Wood Extract, Potassium Sorbate, Hyaluronic Acid, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citric Acid, Sodium Gluconate, Pentylene Glycol, Phytic Acid, Zinc Chloride, Sodium Metabisulfite.

** Serul pentru cresterea parului contine ingrediente cu efect dovedit. Serul contribuie la recresterea parului, dar rezultatul depinde si de stilul de viata si de modul de ingrijire a scalpului. Inainte de utilizare, mai ales in cazul in care exista probleme de sanatate, recomandam consultarea unui medic dermatolog.
natural
on

Gama de cosmetice ayurvedice Sattva, produse in India dupa retete autentice contine:

Vopsele de par henna 
Vopsea Henna pentru o colorare naturala a parului natural, vopsit chimic si al firelor albe. Previn caderea parului si ii confera o culoare rezistenta, volum si stralucire. 100% naturale! Made in India! Cantitate 150gr.

Henna pentru tatuaje 
Henna pentru tatuaje temporare, 100% naturala, pentru copii si adulti. Ideala pentru  evenimente speciale: petreceri, zile de nastere, festivitati, intalniri cu prietenii.

Sapunuri cu glicerina
Combinatia unica de glicerina si extracte vegetale din sapunurile Sattva curata pielea cu delicatete, o hidrateaza si o lasa supla si catifelata. Parfumul stimuleaza simturile si lasa pielea placut parfumata.

Ser de fata cu Aur 23K
Ser facial pe baza de uleiuri care hidrateaza, catifeleaza pielea si particule din aur de 23K care combat semnele vizibile ale imbatranirii pielii si contribuie la regenerarea acesteia.

Produse aromaterapie: Betisoare Parfumate + Lumanari parfumate
Betisoarele Sattva sunt realizate manual, conform unei traditii vechi de 400 de ani, din lemn de bambus, rasina vegetala, miere si esente din flori, plante si lemn. Parfumul este 100% natural. 19 arome disponibile

Lumanarea Sattva este disponibila in 4 arome:  Vanilie si Guava, Santal si Pin, Trandafir Indian si Mango, Lavanda si Trandafir Indian. Lumanarile parfumate Sattva Ayurveda contin ceara de soia naturala si au un parfum 100% natural dat de uleiuri esentiale. 

Produse pentru par
Gama pentru par contine 4 uleiuri pentru par, 100% naturale, bogate in plante folosite in India de sute de ani pentru ingrijirea parului, 4 tonicuri pentru sanatatea scalpului si a parului, 2 balsamuri de par ayurvedice ideale pentru toate tipurile de par si 4 sampoane ayurvedice care mentin scalpul curat si parul sanatos. 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .