Tatuaje cu henna – riscurile tatuarii cu henna

Descopera daca tatuajele cu henna sunt periculoase, care este diferenta dintre henna naturala si henna neagra si ce recomandari trebuie sa respecti cand iti faci un tatuaj cu henna. Afla cum sa previi reactiile alergice si ce henna pentru tatuaje naturala iti recomandam.

Citeste mai mult
Ayurveda
Daniela
95 vizualizari

Ulei de goji pentru piele: aliatul tenului matur

Vrei sa afli mai multe despre uleiul de goji? Descopera principalele sale beneficii pentru piele! Afla cum uleiul de goji poate transforma rutina ta de ingrijire a pielii intr-o experienta revitalizanta pentru tenul matur si nu numai.

Citeste mai mult
Ingrijire Ten
Daniela
66 vizualizari

Henna tatuaje: tot ce trebuie sa stii despre henna pentru tatuaje temporare

Henna Tatuaje: tot ce trebuie sa stii despre henna pentru tatuaje temporare. Ce este, cum se foloseste, cat rezista si cum ingrijesti tatuajul obtinut cu henna.

Citeste mai mult
Ayurveda
Daniela
281 vizualizari

5 betisoare parfumate pentru bani si prosperitate

Adu bogatia in viata ta cu ajutorul betisoarelor parfumate pentru prosperitate si bani. Descopera care sunt aromele pentru bunastare financiara.

Citeste mai mult
Aromaterapie
Daniela
254 vizualizari

Top 5 beneficii ulei de ceapa pentru par

Descopera top 5 beneficii ale sucului de ceapa si ce produse cu ceapa pentru par poti sa folosesti pentru a te bucura de o podoaba capilara bogata care radiaza de sanatate.

Citeste mai mult
Ingrijire Par
Daniela
325 vizualizari

TOP 12 betisoare parfumate pentru anxietate

Atunci cand anxietatea preia controlul, arde un betisor parfumat pentru a redobandi relaxarea fizica si mentala necesara pentru a prelua controlul vietii tale. Descopera top 12 betisoare parfumate pentru anxietate si stres care pot aduce calmul de care ai atat de mare nevoie in viata ta.

Citeste mai mult
Aromaterapie
Daniela
510 vizualizari

Rutina de ingrijire a tenului primavara

Parfumul florilor de sezon aduc soare in suflet, iar noua rutina de ingrijire a tenului trebuie sa faca ca primavara sa straluceasca (la propriu) pe tenul tau. Descopera cateva recomandari pentru a te bucura de o piele radianta si sanatoasa in aceasta primavara!

Citeste mai mult
Ingrijire Ten
Daniela
273 vizualizari

Top 7 vitamine pentru piele

Decopera care sunt cele mai bune vitamine pentru piele si cum le poti introduce in rutina ta de ingrijire pentru a te bucura de o piele tanara, elastica, hidratanta si luminoasa.

Citeste mai mult
Ingrijire Ten
Daniela
824 vizualizari

Ingrijirea parului vara: sfaturi si produse

Descopera cum sa-ti ingrijesti corect parul pe timp de vara. Sfaturi si produse pentru a combate efectele soarelui, clorului, apei de mare asupra parului.

Citeste mai mult
Ingrijire Par
Daniela
668 vizualizari

5 produse esentiale pentru o igiena orala impecabila

Pentru o igiena orala impecabila pe langa pasta de dinti si periuta mai ai nevoie si de alte 3 produse. Citeste articolul si descopera despre ce produse este vorba.

Citeste mai mult
Ingrijire Corp
Daniela
641 vizualizari
group_work .