Make-up Ayurvedic

Rimel ayurvedic natural Negru- Soultree Rimel ayurvedic natural Negru- Soultree 2
 • -20%
63,20 Lei 79,00 Lei
Cauti un rimel natural, de calitate, care nu incarca genele, si are un efect de alungire si volum? Incearca rimelul ayurvedic Soultree. Formula ayurvedica, naturala.
Kajal Ayurvedic Cold Black Soultree Kajal Ayurvedic Cold Black Soultree 2
 • -20%
60,00 Lei 75,00 Lei
Kajal Cold Black (negru rece) ideal pentru a intensifica culoarea ochilor si pentru a redefini forma ochilor.Creion kajal (kohl) fabricat in India, natural, rezistent, usor de aplicat, fara chimicale. Ideal pentru machiajul de tip smokey-eyes sau cat-eyes si pentru conturarea sprancenelor.
Kajal Ayurvedic Grey Glow Soultree Kajal Ayurvedic Grey Glow Soultree 2
 • -20%
60,00 Lei 75,00 Lei
Creionul de ochi kajal este un produs de machiaj versatil care permite sa-ti intensifici privirea, sa-ti corectezi forma ochiului si sa realizezi diferite tipuri de machiaj (smokey-eyes, cat-eyes, etc) care sa-ti puna ochii in evidenta.Creion de ochi Kajal /kohl gri, 100% natural, MADE IN INDIA!
Kajal Ayurvedic Moss Velvet Soultree Kajal Ayurvedic Moss Velvet Soultree 2
 • -20%
60,00 Lei 75,00 Lei
Kajal Moss Vevlvet (verde rece, verde muschi) ideal pentru a intensifica culoarea ochilor si pentru a redefini forma ochilor. Creion kajal (kohl) fabricat in India conform traditiei ayurveda, natural, rezistent, usor de aplicat, fara chimicale.
Kajal Ayurvedic Purple Haze Soultree Kajal Ayurvedic Purple Haze Soultree 2
 • -20%
60,00 Lei 75,00 Lei
Creionul kohl (kajal) Purple Haze de la Soultree este esential in obtinerea unui machiaj impecabil de tip smokey-eyes sau cat-eyes.Creionul de ochi kajal este ideal pentru a redefini forma ochilor, pentru a-ti face ochii sa para mai mari, mai luminosi, pentru a intensifica nuanta irisului sau pentru a o complimenta.
Kajal Ayurvedic True Blue Soultree Kajal Ayurvedic True Blue Soultree 2
 • -20%
60,00 Lei 75,00 Lei
Creion kajal (creion kohl) Indian certificat NATURAL de BDIH pentru o privire intensa. Rezistent si revigorant, creionul Kajal True Blue (albastru deschis) marca Soultree este alegerea perfecta daca doresti sa-ti pui in evidenta ochii.
Kajal Ayurvedic Copper Soultree Kajal Ayurvedic Copper Soultree 2
 • -20%
Creion de Ochi

Kajal Ayurvedic Copper Soultree

STC
60,00 Lei 75,00 Lei
Creionul Kajal sau creionul Kohl, produs de machiaj versatil folosit de catre femei inca din antichitate, este ideal pentru a redefini forma ochilor,  pentru a intensifica privirea si nuanta irisului.100% natural, creionul Kajal de culoarea cuprului SoulTree, permite realizarea machiajului de tip smokey-eyes sau cat-eyes.
Kajal Ayurvedic Fern Green Soultree Kajal Ayurvedic Fern Green Soultree 2
 • -20%
60,00 Lei 75,00 Lei
Kajal Fern Green Soultree (verde cald, verde busuioc) ideal pentru a intensifica culoarea ochilor si pentru a redefini forma ochilor.Creion kajal (kohl) fabricat in India, natural, rezistent, usor de aplicat, fara chimicale.
Kajal Ayurvedic Indigo Soultree Kajal Ayurvedic Indigo Soultree 2
 • -20%
Creion de Ochi

Kajal Ayurvedic Indigo Soultree

STI
60,00 Lei 75,00 Lei
Creionul de ochi kajal Indigo Soul Tree este ideal pentru a redefini forma ochilor, pentru a intensifica nuanta irisului sau pentru a o complimenta. Creion kajal (kohl) natural culoare albastru indigo pentru o privire seducatoare.
Kajal Ayurvedic Rich Loam Soultree Kajal Ayurvedic Rich Loam Soultree 2
 • -20%
60,00 Lei 75,00 Lei
Creion de ochi Kajal maro pentru definirea ochilor si a sprancenelor. 100% natural, creionul kajal / kohl made in India marca Soultree are o formula rezistenta, bogata in ingrediente naturale. Creionul Kajal Maro Rich Loam is ideal pentru machiajul de tip smokey-eyes.
Creion de ochi kajal Caribbean Teal - Soultree Creion de ochi kajal Caribbean Teal - Soultree 2
 • -20%
60,00 Lei 75,00 Lei
Creionul kajal Caribbean Teal Soultree este ideal pentru a intensifica culoarea ochilor si pentru a redefini forma ochilor.Creion kohl fabricat in India dupa o reteta ayurvedica veche de 3000 de ani, natural, rezistent, usor de aplicat, fara chimicale.
Kajal Ayurvedic Pure Black Soultree Kajal Ayurvedic Pure Black Soultree 2
 • -20%
60,00 Lei 75,00 Lei
Cu ajutorul creionului Kajal sau Kohl Pure Black poti obtine foarte rapid un machiaj de tip cat-eyes sau smokey-eyes.Usor de aplicat, creionul nehru kajal va scoate in evidenta ochii si ii va face sa arate minunat. Creionul Kajal Negru Soultree poate fi folosit si pentru conturarea sprancenelor.
Produs adaugat in wishlist

Reduceri de Vara - 10 zile