Lotiune anticadere par cu frunze de maslin, 100ml - Maternatura

Lotiune anticadere par cu frunze de maslin, 100ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP31  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 119,00 Lei
119,00 Lei cu TVA

Pentru un par bogat si viguros incearca lotiunea anticadere par cu frunze de maslin Maternatura:

✔ combate stresul oxidativ

✔ combate caderea parului, inclusiv cea masiva

✔ ideala pentru toate tipurile de par, pentru femei si barbati

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sampon anticadere cu ylang ylang, 250ml - Maternatura

Extractul din frunze de maslin mareste perioada de crestere a parului, combate efectele negative ale radicalilor liberi, si imbatranirea prematura a firului de par. Extractul de cafea si Menthyl nicotinate stimuleaza circulatia si imbunatateste oxigenarea la nivelul scalpului si in plus combat caderea parului. Proteinele si vitaminele din extractele de ovaz, urzica si lamaie intaresc radacina firului de par.

Lotiunea combate caderea masiva de par, caderea parului cand se schimba sezonul (in mod deosebit primavara si toamna) si caderea parului din cauze ereditare.

Lotiunea anti-cadere par Maternatura face parte din rutina beauty cadere par.

Utilizare: Tratament intensiv - se aplica in mod constant timp de 3 luni, o zi da si una nu. Se aplica aproximativ 5ml de produs la nivelul scalpului si se maseaza pana cand intra in piele. A se aplica seara si a se lasa sa actioneze pe perioada noptii. Nu necesita clatire. Se aplica pe scalp, nu se aplica pe lungimea parului.

Tratament sezonier / preventiv - se foloseste de 1-2 ori pe an. Se recomanda aplicarea o data pe saptamana, timp de 6 saptamani.

Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea impreuna cu samponul anticadere par cu ylang ylang Maternatura.

Ingrediente: Aqua [Water] (Eau), Alcohol denat., Propanediol, Olea europaea (Olive) leaf extract, Avena sativa (Oat) kernel extract (*), Citrus limon (Lemon) peel extract (*), Coffea arabica (Coffee) seed extract (*), Urtica dioica (Nettle) leaf extract (*), Glycerin, Menthyl nicotinate.

* ingredient bio

Alege tipul de Par
Cadere par
bio
on
Nou

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .