Parfumuri de Camera

Parfum de camera relaxant Biofficina Toscana Parfum de camera relaxant Biofficina Toscana 2
  • -20%
Stoc epuizat
63,20 Lei 79,00 Lei
Parfum de camera natural cu proprietati relaxante! Odorizant de camera natural reconfortant! Parfum de camera cu betisoare pentru o mireasma placuta si naturala!

Odorizante de camera naturale

Casa si biroul sunt fara indoiala locurile unde ne petrecem cel mai mult timp din viata. Acasa dorim sa ne relaxam dupa o zi obositoare la lucru, la birou dorim sa avem starea de spirit si energia necesara pentru a face fata tuturor provocarilor.

Parfumurile de camera au un rol important in schimbarea energiilor dintr-o incapere. Daca suntem acasa si ne dorim o ambianta rafinata, confortabila in care sa ne relaxam, sa ne schimbam starea de spirit, parfumurile de camera cu efect relaxant sunt solutia ideala. Odorizantele pentru camera care emana parfumuri cu proprietati discrete si relaxante precum lavanda sau vanilia sunt perfecte pentru momentele de relaxare. In plus elimina mirosurile neplacute, improspateaza casa si creaza o atmosfera primitoare.

Daca suntem la birou, odorizantele de camera care emana gradual un parfum energizat sunt ceea ce avem nevoie. Arome precum santalul, scortisoara, ceaiul verde energizeaza ajutandu-ne sa facem fata cu brio tuturor situatiilor neplacute. 

Atunci cand doresti sa te relaxezi, sa-ti schimbi starea de spirit sau, pur și simplu, sa aromatizezi o incapere, utilizeaza parfumurile de camera naturale PuroBIO Home. Parfumurile de camera cu betisoare PuroBIO sunt odorizante certificate BIO ce contin doar uleiuri esentiale naturale. Sunt sanatoase pentru mediu si persoane.

Produs adaugat in wishlist

Reduceri de Vara - 10 zile