Igiena Orala


Paste de dinti fara fluor, curatator limba din cupru, apa de gura si periute pentru o igiena orala naturala

Produse pentru igiena orala, eficiente, fara chimicale pentru dinti si gingii sanatoase. Indiferent de pasta de dinti preferata (impotriva tartrului, fara fluor, pentru albirea dintilor sau compatibila cu tratamentele homeopate), in magazinul nostru vei gasi o gama variata pentru toata familia (copii si adulti). Pastele de dinti contin ingrediente naturale, fara fluor,  SLS, triclosan, parabeni si alte substante chimice.

Apa de gura completeaza actiunea periajului contribuind la ingrijirea sanatatii cavitatii bucale. Apa de gura are scopuri distincte si se poate alege in functie de necesitatile proprii: previne aparitia cariilor deoarece distruge bacteriile care formeaza placa bacteriana responsabila de aparitia cariilor dentare si a bolilor paradontale, improspateaza respiratia, consolideaza smaltul dintilor.

Curatatorul de limba este indispensabil pentru o igiena orala impecabila. După periajul dintilor, pe limba pot ramane bacterii si resturi alimentare. Curatatorul de limba este cel care curata perfect limba, și previne astfel respiratia urat mirositoare, aparitia cariilor si problemele gingivale.

Produse naturale pentru o igiena dentara completa.

group_work .