Protectie solara

Protectie Solara Naturala: Creme Solare pentru Copii si Adulti Protectie Solara Naturala: Creme Solare pentru Copii si Adulti

OFERTA: comanda o crema solara cu SPF, foloseste codul SUNB si primesti CADOU un gel de aloe vera 99% de la Bioearth in valoare de 49 lei! Perfect pentru a fi folosit dupa expunerea la soare pe ten si corp!


Expunerea la soare are un efect benefic pentru sanatatea organismului, insa o expunerea excesiva poate transforma soarele intr-un mare dusman deoarece poate provoca arsuri, riduri sau chiar cancer.

Cremele solare pentru ten si corp trebuie sa protejeze eficient impotriva radiatiilor UVA si UVB si sa previna imbatranirea prematura a pielii. Lotiunea solara trebuie sa contina ingrediente bio si naturale care sa permita obtinerea unui bronz gradual, natural si sanatos.

Factorul de protectie (SPF 50, 30, 25, 15, 10, 6) indica perioada de expunere la soare fara efecte adverse iar tipul de piele determina care este nivelul de toleranta la lumina soarelui al unei persoane.

Dupa plaja se recomanda folosirea a unei lotiuni aftersun cu proprietati hidratante, lenitive si calmante pentru a preveni foto-imbatranirea.

group_work .