Masca Par Cret


Masca pentru par cret, par ondulat

Parul cret se electrizeaza usor, tinde să fie mai uscat, mai fragil și are un aspect tern. Ca sa ii asiguri ingrijirea corespunzatoare, introdu in rutina de ingrijire o masca de par, fara silicon, bogata in ingrediente active.

Masca de par are numeroase beneficii pentru parul cret: repara parul deteriorat, hidrateaza in profunzime, restabileste nivelul de umiditate, combate electrizarea parului,  ajuta la descalcirea parului, ii mentine culoarea si ii confera stralucire.

Primul pas consta in a stabili care sunt nevoile parului tau: revitalizare, reparare, protectie, hidratare, stralucire, si apoi alegi masca in functie de aceste nevoi.

Daca parul se electrizeaza usor, este uscat, aspru la atingere ai nevoie de o masca hidratanta. Daca parul este moale, tern, iar onduleurile si-au pierdut forma ai nevoie de o masca cu proteine. Proteinele restaureaza forma buclelor, imbunatatesc sanatatea firului de par si ii confera stralucire.

In aceasta categorie vei gasi masti de par care te vor ajuta sa obtii rezultatele dorite cand vine vorba de ingrijirea parului cret sau ondulat.

Daca ai un par cret, ondulat si il ingrijesti conform metodei Curly Girl in aceasta categorie vei gasi masti de par CG approved de la firme specializate in produse pentru parul cret precum Garnier, Moistful Curls, Yari, Curls, dar si masti de par BIO de la Bioearth, Maternatura si Biofficina Toscana.

group_work .