Styling Par Cret


Produse Styling par cret: gel de par, spuma de par, activator bucle


Inainte de a aplica spuma de par sau gelul de par, ai nevoie de un produs de styling care sa activeze buclele si sa le defineasca. Ai nevoie de un activator bucle.

Activarorul de bucle poate fi o lotiune sau o crema si are rolul de a-ti oferi mai mult control asupra buclelor tale. Activatorul de bucle amplifica, separa si defineste buclele. Hidrateaza parul si-i confera tinuta, dar nu are acelasi nivel de fixare ca spuma de par sau gelul pentru parul cret.

Spuma de par este un produs de styling care se poate folosi imediat dupa activatorul de bucle. Modeleaza frumos firele de par, previne electrizarea, confera flexibilitate fibrei capilare. Dupa folosire parul cret, ondulat va arata definit, matasos, suplu si stralucitor.

Gelul de par este este un alt produs de styling care se poate aplica, la fel ca si spuma de par, dupa activatorul de bucle. Ofera parului tinuta, stilizeaza buclele si onduleurile, netezeste firele electrizate (efect anti-frizz) si protejeaza parul impotriva umiditatii. Nivelul de fixare difera in functie de gelul de par ales.

Spray par cret – este un produs de styling care se poate folosi atat pe parul umed cat si pe parul uscat intre spalari. Netezeste firele rebele, aranjeaza buclele si le mentine forma timp indelungat.

Daca ai un par cret, ondulat si il ingrijesti conform metodei Curly Girl in aceasta categorie vei gasi spuma de par, gelde par, spray par cret CG approved de la firme specializate in produse pentru parul cret precum Cantu, Moistful Curls, Yari, Curls, dar si produse de styling pare cret BIO de la Bioearth, Maternatura si Biofficina Toscana.

group_work .