Calm, amestec de uleiuri esentiale
Calm, amestec de uleiuri esentiale
Calm, amestec de uleiuri esentiale
Calm, amestec de uleiuri esentiale

Calm, amestec de uleiuri esentiale

(momentan nicio recenzie)
Producator : Saimara   |  
5943091000878  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 49,00 Lei
49,00 Lei cu TVA
  • ajută la păstrarea calmului
  • combate stresul şi nervozismul
  • lavandă, mandarină şi blue tansy

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Calm, amestec de uleiuri esențiale pure, naturale – Saimara

Sinergia Calm Saimara ajută la păstrarea calmului și redobândirea serenității în situații de stres. Conține uleiuri esențiale care aduc pacea, armonia și calmul acasă și la locul de muncă.

Calm transformă casa într-o oază magică de liniște. Uleiul esențial de lavandă și lavandin contribuie la redobândirea calmului și echilibrului, uleiul de mandarină induce o stare de armonie, relaxare, iar uleiul de mușețel albastru (blue tansy) are un efect liniștitor după o zi lungă de muncă.

Amestecul de uleiuri esențiale Calm este cadoul perfect pentru cei care se simt copleșiti, stresați și nervoși tot timpul.

Aromă: Calm are o aromă florală, cu note ierboase, dulci.

Amestec de uleiuri esențiale 100% naturale, fără adaos de parfumuri sintetice. Pur 100%. Nediluat. Cultură organică. Kid Friendly.

Informațiile de pe acest site sunt oferite cu titlu informativ și nu pot fi considerate informații medicale. Proprietățile, recomandările și modul de utilizare sunt obținute din surse de referință, însă nu angajează sub nicio forma responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea în scop medical, vă rugam să consultați un medic specialist.

Produsele noastre sunt 100% naturale și din acest motiv pot exista diferențe de aspect, culoare sau miros de la un lot la altul, fară că aceste diferențe să influențeze siguranță și calitatea produsului.

Detalii
Denumirea plantei în latină: Lavandula x intermedia, Lavandula Augustifolia, Citrus Reticulata Blanco, Tanacetum annuum.
Cultură: organică
Țara de origine: Franța
Calitate: amestec de uleiuri esențiale pure 100% și naturale
Kid Friendly: DA
Metoda de extracție: presare la rece / distilare cu aburi
Partea plantei din care s-a obținut uleiul: fructe /flori
Componente ale uleiului esențial (alergeni): Linalool, Limonene, Geraniol, Coumarin, Citral, Citronellol.
Ambalare: în recipient de sticlă de 10 ml, de culoare brună, prevăzut cu picurător și capac cu filet.

Utilizare Calm, amestec de uleiuri esențiale bio

Piele - sinergia de uleiuri esențiale Calm, ca de altfel orice ulei esențial, NU se aplică direct pe piele. Se folosește doar în combinație cu un ulei purtător (ulei vegetal presat la rece). Pentru folosirea uleiului în siguranță citiți ghid diluare uleiuri esențiale.

Difuzare - Difuzarea este procesul de dispersare a uleiurilor esențiale și se poate face prin diferite metode.

Cele mai eficiente sunt:

difuzarea cu ajutorul difuzoarelor cu ultrasunete - aparat pentru aromaterapie care evaporă uleiul esențial folosind doar apă, fară a folosi căldură. Difuzorul cu ultrasunete nu afecteză proprietățile terapeutice ale uleiului și este ideal pentru spații micii și medii.

difuzarea cu ajutorul nebulizatoarelor - descompune uleiul esențial în particule foarte mici care se absorb mult mai rapid. Este cea mai buna metoda pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale. Nebulizatorul nu are nevoie de apa, doar de ulei esențial, și este ideal pentru spațiile mari.

Păstrare & Precauții
A se păstra într-un loc răcoros, departe de surse de căldură și lumină.
A nu se lasă la îndemăna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A se păstra în ambalajul original cu capacul închis ermetic.
A nu se administra intern. Ingestia unui ulei esențial se face numai sub stricta supraveghere a unui medic cu pregătire în aromaterapie.
A nu se aplica pur pe piele. Uleiurile esențiale sunt doar pentru uz extern și niciodată în forma pură (se diluează în uleiuri purtătoare – vezi ghid diluare uleiuri esențiale).
A nu se utiliza de femeile însărcinate, care alăptează și de cei care se află sub supraveghere medicală fără a se consulta un specialist.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se opri imediat utilizarea în caz de reacții adverse.
Difuzarea uleiurilor esențiale se face cu precauție în preajma animalelor de companie.
A nu se devărsa în mediul acvatic.

bio
on
pur
on
kid
on
analize
on
Aroma
Florala
Ierboasa
Emotional
Echilibru
Stres/Anxietate
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii
group_work .