Masca de fata gel cu trandafir si hibiscus, 100ml - Nature Infusion Bioearth
Masca de fata gel cu trandafir si hibiscus, 100ml - Nature Infusion Bioearth
Masca de fata gel cu trandafir si hibiscus, 100ml - Nature Infusion Bioearth
Masca de fata gel cu trandafir si hibiscus, 100ml - Nature Infusion Bioearth

Masca de fata gel cu trandafir si hibiscus, 100ml - Nature Infusion Bioearth

(momentan nicio recenzie)
Producator : Bioearth   |  
BINF03  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 89,00 Lei
89,00 Lei cu TVA

Rasfata-te cu masca de fata gel Nature Infusion de la Bioearth. Masca de fata contine un cocktail de ingredinete naturale care confera luminozitate, hidratare si catifelare tenului matur, uscat.

Formula naturala, vegana.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Masca gel pentru ten uscat, matur cu trandafir si hibiscus, 100ml – Nature Infusion Bioearth

Masca gel pentru ten matur, uscat Nature Infusion este un cocktail de ingrediente naturale: petale de hibiscus, apa florala de trandafiri, aloe vera bio, acid hialuronic vegetal obtinut prin fermentare, extracte de goji, maces si acerola cu proprietati antioxidante.

Masca de fata gel cu trandafir si hibiscus este ideala pentru toate tipurile de ten, in mod special pentru tenul uscat, matur. Revigoreaza, catifeleaza si regenereaza pielea.

Culoarea mastii de fata este data in mod natural de petalele de hibiscus infuzate.

Utilizare masca pentru fata gel cu  trandafir si hibiscus Nature Infusion Bioearth: se aplica o cantitate generoasa pe tenul uscat, curat; se lasa sa actioneze timp de 10 minute, dupa care se inlatura cu apa calda sau cu ajutorul unei dischete. A se utiliza 1-2 ori pe saptamana.

Gama Nature Infusion contine 5 masti pentru fata:

- 3 masti pentru fata gel - Masca gel cu Trandafie si Hibiscus (ten uscat, matur), Masca gel cu seminte de In (ten uscat, sensibil), Masca gel cu ficocianina (piele uscata, terna, fara luminozitate).

- o masca de fata exfolianta cu pudra de orez si extract de ceai verde pentru toate tipurile de ten.

- o masca de fata crema cu turba pentru ten impur, mixt, gras.


Ingrediente Masca faciala gel cu trandafir si hibiscus Nature Infusion Bioearth: Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Pullulan, Rosa Canina Fruit Extract*, Rosa Damascena Flower Water*, Hibiscus Sabdariffa Flower Powder*, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract*, Malpighia Emarginata (Acerola) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Ceratonia Siliqua Gum, Cellulose Gum, Sucrose, Betaine, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol.

* ingredient bio

Nickel Tested
on
Alege tipul de Piele
Piele Uscata
Nou

Bioearth a fost infiintata in 1997, in Italia, si a avut ca scop principal, inca de la inceput, raspandirea unui stil de viata sanatos si natural si promovarea de produse pure si inovatoare realizate cu ingrediente naturale si bio. Bioearth propune produse cosmetice Bio, Naturale si Eficiente demostrand astfel ca pretuieste Viata si Sanatatea persoanelor.

Cele 5 principii Bioearth :

* Mai sanatosi si mai naturali - Cosmeticele Bioearth sunt formulate si fabricate cu respect fata de NATURA favorizand ingredientele biologice si ecologice crescute fara substante chimice.
   
* Mai siguri - Testele de laborator garanteaza siguranta si calitatea produselor cosmetice Bioearth. Fiecare produs este supus unor teste dermatologice si microbiologice riguroase ce confirma compatibilitatea cu pielea si stabilitatea acestuia.

* Mai eficiente - Produsele Bioearth sunt bogate in ingrediente active ce asigura EFICIENTA maxima. Liniile de produse The Beauty Seed, Bioprotettiva, Aloebase Sensitive, Sun, Loom, Hair, BB Cream, Bergaseed si Actiseed Intim reprezinta rodul unor ani de cercetare pentru a concepe formule placute cu ingrediente active naturale eficiente.
 
* Mai placute - Produsele cosmetice Bioearth sunt intalnirea nostra zilnica cu frumusetea si sanatatea. Pentru a crea produse inovative, eficiente si care respecta mediul inconjurator, Bioearth acorda o atentie deosebita fiecarui detaliu: selectarea extractelor botanice organice, obtinerea parfumurilor din uleiuri esentiale pure, utilizarea de flacoane practice si ecologice.

* Mai asigurati - Produsele The Beauty Seed (gama pe baza de aloe vera), Bioprotettiva (gama antirid cu ulei de rosa mosqueta), BB Cream (crema nuantatoare bio), Hair (gama de produse pentru par certificate bio), Loom (gama de cosmetice bio pentru ten cu secretie de melc) sunt aprobate si certificate de catre ICEA (Institutul de Certificare Etica si Ambientala), care verifica si asigura ca acestea sunt conforme cerintelor impuse de standardele AIAB-ICEA si anume: sigure pentru consumatori si pentru mediul inconjurator. Linea Aloebase Sensitive (gama de cosmetice bio pentru pielea sensibila a copiilor si a adultilor), Bergaseed si Actiseed Intim (gama de igiena intima pe baza de extract de grapefruit) respecta standardele AIAB / ICEA.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii
group_work .