Ulei de par Amla & Omega 3, 100ml - Saimara
Ulei de par Amla & Omega 3, 100ml - Saimara
Ulei de par Amla & Omega 3, 100ml - Saimara
Ulei de par Amla & Omega 3, 100ml - Saimara

Ulei de par Amla & Omega 3, 100ml - Saimara

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Saimara   |  
SAI052  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 69,00 Lei
69,00 Lei cu TVA

Ulei cu Amla si Turmeric pentru parul uscat, deteriorat, vopsit chimic.  Formulă 100% naturală ce conferă hidratare și elasticitate părului.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Beneficii ulei nutritiv Amla & Omega 3

Uleiul Amla și Omega 3 Saimara este un produs 100% natural ce îmbină calitățile antiinflamatoare și vitaminizante ale extractelor de amla și turmeric, cu proprietățile emoliente ale uleiurilor de in, susan și cocos.

Uleiul pentru păr Saimara este recomandat pentru pentru îngrijirea părului uscat, deteriorat, vopsit chimic.

Amla și curcuma (turmeric) vitaminizează firul de păr, mențin scalpul sănătos, combat căderea și stimulează creșterea părului. Uleiurile de in, susan și cocos protejează, hidratează, repară, catifelează și conferă elasticitate părului.

Folosit cel puțin o dată pe săptămână, uleiul nutritiv Amla și Omega 3 îmbunătățește textura părului, previne căderea și electrizarea. În plus, protejează de efectele negative ale soarelui și poluării, care usucă părul și îl degradează.

Formulă 100% naturală.

Utilizare: se aplică câteva picături pe părul umed, se lasă să acționeze minim 30 de minute după care se șamponează. Pentru un efect sporit, se acoperă părul cu o cască de duș și un prosop și se lasă să acționeze cel puțin 1 oră.

Depozitare: A se păstra în loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a razelor solare și de îngheț, la temperaturi cuprinse între 5°C și 25°C.

Precauții: Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului.

Ingrediente: Brassica Campestris Seed Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Emblica Officinalis Fruit Extract, Sesamum Indicum Seed Oil, Curcuma Longa Root Extract, Cocos Nucifera Oil.

natural
on
presat
on
Stock Limitat
on
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .