Ser pentru fata


Ser pentru fata

Cand vine vorba de ingrijirea tenului, serul pentru fata este un produs esential in rutina de ingrijire. Spre deosebire de alte produse de ingrijire care contin doar 5-10% principii active, serul de fata este un produs cosmetic formulat cu o cantitate insemnata de ingrediente active. In unele cazuri, ingredientele active reprezinta peste 70% din formula unui ser.

Serumurile pentru fata pot contine acizi, vitamine, antioxidanti si multe alte ingrediente active care imbunatatesc vizibil aspectul tenului.

Serul pentru fata cu resveratrol combate efectele negative ale radicalilor liber si mentine tenul tanar cat mai mult timp, serul cu acid glycolic sau cu zinc si niacinamida este eficient in cazul unui ten impur, cu acnee sau cosuri.

Daca pielea este uscata, deshidratata, un ser pentru fata cu acid hialuronic sau cu vitamina E poate sa-i redea tenului hidratarea pierduta. In caz de pete pigmentare, un ser cu acid glycolic, resveratrol sau acid mandelic ajuta la estomparea petelor si la obtinerea unei nuante uniforme. Pentru regenerarea semnelor lasate de acnee opteaza pentru un ser pentru ten cu melc, iar pentru fermitate la un ser cu aur. Pentru elasticitatea pielii, alege un ser cu Q10, pentru pori dilatati un ser cu Vitamina C, iar pentru pielea obosita, terna alege un ser facial cu cafeina.

Serul pentru fata este esential pentru ingrijirea pielii, indiferent daca ai un ten, uscat, matur, ridat, mixt, gras, acneic sau sensibil.

Alege sa-ti rasfeti tenul cu un ser pentru fata natural, fara parabeni, si ingrediente iritante pentru piele.

Alege Natura! Alege serumurile pentru fata Elementa Bioearth!

group_work .