Ulei ayurvedic stimulare crestere par, 120ml - Soultree
Ulei ayurvedic stimulare crestere par, 120ml - Soultree
Ulei ayurvedic stimulare crestere par, 120ml - Soultree
Ulei ayurvedic stimulare crestere par, 120ml - Soultree

Ulei ayurvedic stimulare crestere par, 120ml - Soultree

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Soultree   |  
ST39  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 89,00 Lei
89,00 Lei cu TVA

Pentru un par bogat si sanatos incearca uleiul revitalizant pentru par de la Soultree. Contine amla si Brahmi, ingrediente care intaresc radacina, previn albirea si stimuleaza cresterea parului.


Formula Ayurvedica naturala. Fara coloranti sau parfum sintetic.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Ulei tratament ayurvedic revitalizant pentru stimularea cresterii parului Soultree, 120ml
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Tratament ayurvedic natural cu amla si brahmi pentru un par sanatos si bogat. Contine amla si brahmi, 2 ingrediente naturale folosite in India pentru a combate si stimula creterea parului:

Amla combate caderea parului. Este un superaliment pentru par si scalp,  bogat in vitamine, minerale, aminoacizi si fitonutrienti, care creste in mod semnificativ circulatia sangelui la nivelul scalpului. Amla confera oxigen si hrana  foliculilor de par, intareste radacina si stopeaza caderea parului.

Amla stimuleaza cresterea parului. Amla contine acizi grasi esentiali care lasa parul catifelat, stralucitor si cu volum. Datorita continutului ridicat de fier si caroten, amla stimuleaza cresterea parului.

Amla este eficienta in caz de matreata. Datorita proprietatilor sale antiinflamatorii si antibacteriene, amla previne formarea matretii. In plus, restabileste pH-ul la nivelul scalpului, combate uscarea scalpului si reduce pruritul cauzat de matreata.

Amla previne albirea parului. Utilizarea in mod constant de produse pentru ingrijirea parului pe baza de amla ajuta la mentinerea culorii si luciului natural al parului.

Brahmi este o pudra ayurvedica cu proprietati revitalizante pentru par. Are numeroase proprietati pentru par: combate caderea parului,  stimuleaza cresterea parului, ajuta la ingrosarea firului de par, previne albirea prematura, revitalizeaza si intareste firul de par, etc

Utilizare: se aplica cateva picaturi la nivelul scalpului si e maseaza timp de 5-10 minute. Se lasa sa actioneze 30 de minute dupa care se samponeaza. Pentru un tratament intensiv se poate lasa si peste noapte.

Ingrediente INCI Gel de dus crema concentrat cu vanilie si ovaz: aloe barbadensis leaf juice*, glycerin, sodium coco sulfate, aqua, betaine, sodium cocoyl isethionate, glyceryl oleate, coco-glucoside, cocamidopropyl betaine, cetyl alcohol, tocopheryl acetate, c10-18 triglycerides, butyrospermum parkii butter*, parfum, avena sativa kernel extract*, cocos nucifera oil*, vanilla planifolia fruit extract, theobroma cacao seed butter, olea europaea fruit oil, xylitol, ethylhexyl palmitate, benzyl alcohol, ethylhexylglycerin, sodium benzoate, potassium sorbate.

* ingredient bio

Alege tipul de Par
Cadere par
bio
on
Nou

Gama de produse Soultree contine produse pentru par (ulei stimulare crestere par, ulei nutritiv, balsam de par, sampoane ayurvedice), produse cosmetice pentru ten (creme de fata cu amla, turmeric sau sofran, geluri de curatare pentru ten, exfoliant cu santal si nuca, lotiune tonica de trandafir sau iasomie, balsamuri de buze, diverse arome) si produse cosmetice pentru corp (gel de dus, crema de corp).

Alege Soultree si bucura-te de beneficiile plantelor ayurvedice. Produsele vin direct din India si sunt certificate natural in Germania, de BDIH.

Cosmetice Ayurvedice naturale Soultree

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .