Rimeluri Bio

Rimel Extra Black LAM - PuroBio Cosmetics
Stoc epuizat
65,00 Lei
Obtinerea genelor perfecte este posibila prin folosirea rimelului Extra Black L.A.M PuroBio Cosmetics. Mascara PuroBio nu incarca genele, confera volum genelor si o culoare intensa.
55,00 Lei
rimel cu efect de curbare si finisaj ultra negru imbunatateste aspectul genelor si confera intensitate privirii ofera o forma perfecta, de la radacini la varfuri
Rimel bio Maro Avril Rimel bio Maro Avril 2
Stoc epuizat
Rimeluri Bio

Rimel bio Maro Avril

AV593
49,00 Lei
Rimel Maro bio Avril - confera genelor o culoare intensa si amplifica vizibil volumul genelor. Separa perfect genele, nu le incarca si creeaza un efect de profunzime.
55,00 Lei
Gene mai lungi, mai curbate, mai voluminoase cu rimelul negru Impeccable de la PuroBio Cosmetics. Intensifica privirea fara sa incarce genele. Mascara Impeccable PuroBio Cosmetics este disponibila in 3 nuante: negru, maro, blu.
55,00 Lei
Obtinerea genelor perfecte este posibila prin volosirea rimelului pentru volum Glorious PuroBio Cosmetics. Nu incarca genele, confera volum genelor si o culoare intensa.
Tus bio Negru Felt Tip - PuroBio Tus bio Negru Felt Tip - PuroBio 2
Stoc epuizat
Rimeluri Bio

Tus bio Negru Felt Tip - PuroBio

PBC206
49,00 Lei
Obtine un machiaj seducator, care iti pune ochii in valoare, folosind tusul pentru ochi negru de la PuroBIO Cosmetics. Natural, rezistent, usor de aplicat pentru un machiaj seducator si patrunzator.
Tus bio Negru Brush Tip - PuroBio Tus bio Negru Brush Tip - PuroBio 2
Stoc epuizat
Rimeluri Bio

Tus bio Negru Brush Tip - PuroBio

PBC207
49,00 Lei
Obtine un machiaj seducator, care iti pune ochii in valoare, folosind tusul pentru ochi negru de la PuroBIO Cosmetics. Natural, rezistent, usor de aplicat pentru un machiaj seducator si patrunzator.
Rimelul Double Dream de la PuroBIO ofera o culoare intensa de negru si un super volum genelor tale, care in urma aplicarii vor arata mai lungi si mai voluminoase.Mascara Double Dream adauga intensitate si contur ochilor in cateva secunde fiind un rimel cu efect Wow pentru gene.
Rimel ayurvedic natural Negru- Soultree Rimel ayurvedic natural Negru- Soultree 2
  • -40%
47,40 Lei 79,00 Lei
Cauti un rimel natural, de calitate, care nu incarca genele, si are un efect de alungire si volum? Incearca rimelul ayurvedic Soultree. Formula ayurvedica, naturala.
Rimel Maro Double Dream - Purobio Rimel Maro Double Dream - Purobio 2
Stoc epuizat
Rimeluri Bio

Rimel Maro Double Dream - Purobio

PCB209
79,00 Lei
Rimelul Double Dream de la PuroBIO ofera o culoare intensa de maro si un super volum genelor tale, care in urma aplicarii vor arata mai lungi si mai voluminoase.Mascara Double Dream adauga intensitate si contur ochilor in cateva secunde fiind un rimel cu efect Wow pentru gene.
89,00 Lei
Adauga profunzime privirii tale cu rimelul Double Dream supreme PuroBIO!!! Mascara PuroBIO amplifica aspectul genelor, prin definire intensa si curbare.Efect WOW: gene definite, curbate, cu volum, culoare intensa.
49,00 Lei
alungeste genele, le defineste si le confera volum. confera genelor un negru intens, nu curge si nu incarca excesiv genele hidrateaza si protejeaza genele
89,00 Lei
confera volum, arcuire si definire perfecta rezistenta de lunga durata: 12 ore separa genele fara sa le incarce si confera intensitate privirii
55,00 Lei
mascara cu efect de alungire a genelor ofera lungime si forma perfecta, de la radacini la varfuri modeleaza usor genele si le ofera hidratare

Nu exista machiaj fara un rimel de calitate. Rimelul trebuie sa intensifice privirea si sa dea volum genelor. Exista 3 tipuri de mascara: pentru volum, curbare sau alungire. Daca ai genele scurte si iti doresti ca acestea sa para mai lungi, alege un rimel cu efect de alungire. Daca genele sunt rare opteaza un rimel care sa ofere volum si densitate, daca sunt lungi opteaza pentru un rimel care le curbeaza.

Produs adaugat in wishlist