Sinergii de Uleiuri Esentiale

Sinergii de Uleiuri Esentiale

Difuzor aromaterapie Chic

SAI057
259,00 Lei
Difuzorul Chic combină beneficiile aromaterapiei cu cele ale cromoterapiei. Difuzorul de aromaterapie Chic iți permite să te bucuri de efectele benefice ale uleiurilor esențiale atât la tine acasă cât și la locul de muncă.  Difuzorul Chic poate fi și un cadou ideal pentru cei dragi.
Sinergii de Uleiuri Esentiale

Difuzor aromaterapie Crystal Rosu

SAI056
469,00 Lei
Intră în lumea aromaterapiei cu difuzorul de uleiuri esențiale Crystal.  Crystal Roșu este un produs 3 în 1: difuzor de arome, umidificator și ionizator de aer. Creează o atmosferă relaxantă și primitoare care ajută la reducerea nivelului de stres. În plus umidifică aerul din incapare, îl purifică și-l împrospătează fiind un excelent odorizant natural.
Difuzor aromaterapie Crystal Galben
Stoc epuizat
Sinergii de Uleiuri Esentiale

Difuzor aromaterapie Crystal Galben

SAI055
469,00 Lei
Difuzorul de arome Crystal este un produs 2 in 1 pentru aromaterapie cu uleiuri esențiale si cromoterapie. Difuzorul cu ultrasunete umidifică, purifică și împrospătează aerul. Crystal este difuzor de arome, umidificator și ionizator. Culoare: galbena
Sinergii de Uleiuri Esentiale

Difuzor aromaterapie pentru camera si masina Smart

SAI059
159,00 Lei
Smart este un difuzor pentru aromaterapie și cromoterapie 2 in 1, care împrospătează aerul, crește calitatea vieții. Smart este ideal pentru oricine dorește un difuzor portabil cu USB, mic și simplu de utilizat. Difuzorul Smart poate fi și un cadou ideal pentru cei dragi.
Sinergii de Uleiuri Esentiale

Nebulizator aromaterapie Zandra

SAI058
439,00 Lei
Zandra este un nebulizator pentru uleiuri esențiale, un difuzor fară apă pentru aromaterapieNebulizatorul de uleiuri esențiale este un difuzor pentru aromaterapie fară apă care iți permite să te bucuri prin nebulizare de puritatea uleiurilor esențiale și de proprietățile lor terapeutice.
Sinergii de Uleiuri Esentiale

Nebulizator aromaterapie Yala

SAI060
439,00 Lei
Nebulizatorul de uleiuri esențiale este un difuzor pentru aromaterapie fară apă care iți permite să te bucuri de puritatea uleiurilor esențiale și de proprietățile lor terapeutice.Yala este cadou perfect pt. cine iubește uleiurile esențiale.
Par Cret Copii

Calm, amestec de uleiuri esentiale

5943091000878
49,00 Lei
ajută la păstrarea calmului combate stresul şi nervozismul lavandă, mandarină şi blue tansy
Par Cret Copii

Serenitate, amestec de uleiuri esentiale

5943091000847
49,00 Lei
ajută la redobândirea serenităţii elimină stresul şi blocajele emoţionale creează un ambient relaxant și primitor
Produs adaugat in wishlist