Lumanari Parfumate

Lumanare parfumata eco Sweet 01 - PuroBio Home Lumanare parfumata eco Sweet 01 - PuroBio Home 2
  • -20%
Ultimele produse in stoc
37,60 Lei 47,00 Lei
Lumanarea parfumata Sweet iti inunda simturile cu miresme intense si delicate in egala masura, elegante si rafinate (migdale, zahar brun si vanilie).Emana un parfum 100% natural, creeaza o atmosfera confortabila, o oaza de liniste si relaxare unde te simti intotdeauna excelent. 
Lumanare parfumata eco Ironic 03 - PuroBio Home Lumanare parfumata eco Ironic 03 - PuroBio Home 2
  • -20%
37,60 Lei 47,00 Lei
Lumanarea parfumata Ironic 03 iti inunda simturile cu miresme intense si delicate in egala masura, elegante si rafinate (citrice, lavanda, vanilie si vata de zahar.).Emana un parfum 100% natural, creeaza o atmosfera confortabila, o oaza de liniste si relaxare unde te simti intotdeauna excelent. 

Lumanari parfumate naturale

Lumanarile parfumate naturale sunt un bun remediu pentru a atenua starile de anxietate, depresie si tensiune, fiind ideale pentru a crea o ambianta calda, confortabila si linistita dupa o saptamana dificila la locul de munca sau dupa o zi mai agitata.

Parfumul lumanarilor poate schimba starea de spirit: exista lumanari parfumate care contin uleiuri esentiale calmante fiind perfecte pentru momentele de relaxare si lumanari energizante care genereaza o stare de spirit pozitiva, imbunatateste starea psihica in depresii.

Lumanarile care contin ulei esential de lavanda au un efect calmant, ajuta la depasirea depresiei si oboselii, lumanarile cu aroma de vanilie creeaza o atmosfera confortabila, o oaza de liniste si relaxare unde te simti intotdeauna excelent.
Lumanarile care au in compozitie uleiul esential de trandafir vor aduce liniste, relaxare si o stare generala de bine. Scortisoara cu portocale si vanilie este combinatia perfecta pentru o aroma energizanta care transmite energie si buna dispozitie. Lemnul de santal reda armonia psihica si mentala, reda optimismul, in timp ce ceaiul verde aduce un plus de energie care ajuta echilibrarea emotiilor.

Uleiurile esentiale naturale folosite pentru parfumarea lumanarilor, ne incanta simturile si ne invita sa ne intoarcem in mijlocul naturii.

O lumanare de aromaterapie pentru minte, corp si spirit nu trebuie sa contina parafina sau parfumuri sintetice. O lumanare de aromaterapie sanatoasa trebuie sa aiba la baza o ceara naturala, un parfum natural obtinut din uleiuri esentiale naturale, fitil de bumbac.

Lumanarile PuroBIO Home sunt naturale si sanatoase, fiind sigure pentru mediu si pentru personele din incaperea unde arde lumanarea.

Produs adaugat in wishlist

Reduceri de Vara - 10 zile