• -15%
  • Nou
Crema de fata antirid de zi cu bakuchiol si kumkumadi, 50ml - Sattva

Crema de fata antirid de zi cu bakuchiol si kumkumadi, 50ml - Sattva

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Sattva Ayurveda   |  
SATT124  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 69,00 Lei
69,00 Lei
58,65 Lei cu TVA
  • crema antirid de zi cu bakuchiol si ulei de kumkumadi
  • atenueaza ridurile, uniformizeaza, imbunatateste elasticitatea
  • ideala pentru toate tipurile de piele si toate varstele

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Crema antirid cu bakuchiol si ulei de kumkumadi – crema de zi – Sattva, 50ml

Pentru a imbunatati elasticitatea pielii, pentru a reduce aspectul liniilor fine si al ridurilor, pentru a uniformiza nuanta pielii si pentru a o hidrata intens, introdu in rutina de ingrijire a tenului crema de fata antirid cu bakuchiol de la Sattva Ayurveda.

Contine un elixir ayurvedic al tineretii (uleiul de kumkumadi) si extracte naturale care revitalizeaza pielea si ii confera luminozitate (bakuchiol si extract de soia). Recomandata pentru toate tipurile de ten, indiferent de varsta. Contine 99,5% ingrediente naturale.

Beneficii crema de zi antirid cu bachukiol:

Piele mai elastica: bachukiol imbunatateste elasticitatea si fermitatea pielii.

Riduri mai putin vizibile: crema de fata are efect antirid. Reduce ridurile si liniile fine si scoate in evidenta frumusetea naturala indiferent de varsta.

Culoare uniforma: extractul de soia din crema de fata uniformizeaza nuanta pielii si confera pielii luminozitate. Crema estompeaza imperfectiunile cauzate de varsta.

Hraneste pielea: crema contine ingrediente nutritive si antioxidanti care hranesc si regenereaza pielea pentru a obtine o piele radianta si plina de vitalitate.

Formula delicata: crema antirid are o formula naturala, delicata, dar eficienta. Poate fi folosit pentru toate tipurile de ten, indiferent de varsta.

Crema de fata antirid Sattva Ayurveda contine:

Bakuchiol: obtinut din planta Babchi, bakuchiolul este un ingredient natural anti-imbatranire extrem de eficient. Bakukiolul reduce liniile fine si ridurile, mentine pielea elastica si fermitatea acesteia. Stimuleaza productia de colagen fiind alternativa naturala la retinol. Spre deosebire de retinol, bakuchiolul nu irita si nu inroseste pielea.

Ulei de kumkumadi Ayurvedic: este elixirul ayurvedic al tineretii. Este obtinut din plante si uleiuri (sofran, curcuma si santal) care regenereaza pielea, combate imperfectiunile si confera pielii luminozitate.

Extract de soia: bogat in nutrienti si antioxidanti, extractul de soia hraneste, revigoreaza si uniformizeaza nuanta pielii. Efectul consta intr-o piele vizibil mai tanara.

Utilizare crema cu bachukiol: se aplica o mica cantitate de crema pe pielea curata, pe ten si gat, prin masaj sau tapotare.

Atentionari! Uz extern! A se face testul pentru alergie pe o portiune mica de piele! A se pastra la temperatura camerei intr-un loc racoros si umbrit.

Ingrediente: aqua, propanediol, niacinamide, glyceryl mono stearate se, psoralea corylifolia (babchi/bakuchi) oil, sesamum indicum seed oil, crocus sativus flower extract, curcuma longa root extract, saccharide isomerate, glycine soya seed extract, caffeine, crocus sativus flower filament powder, madhua longifolia flower powder, vetiveria zizanioides root powder, nelumbo nucifera flower powder, curcuma longa root powder, sodium benzoate, sodium gluconate, parfum.

vegan
on
natural
on

Gama de cosmetice ayurvedice Sattva, produse in India dupa retete autentice contine:

Vopsele de par henna 
Vopsea Henna pentru o colorare naturala a parului natural, vopsit chimic si al firelor albe. Previn caderea parului si ii confera o culoare rezistenta, volum si stralucire. 100% naturale! Made in India! Cantitate 150gr.

Henna pentru tatuaje 
Henna pentru tatuaje temporare, 100% naturala, pentru copii si adulti. Ideala pentru  evenimente speciale: petreceri, zile de nastere, festivitati, intalniri cu prietenii.

Sapunuri cu glicerina
Combinatia unica de glicerina si extracte vegetale din sapunurile Sattva curata pielea cu delicatete, o hidrateaza si o lasa supla si catifelata. Parfumul stimuleaza simturile si lasa pielea placut parfumata.

Ser de fata cu Aur 23K
Ser facial pe baza de uleiuri care hidrateaza, catifeleaza pielea si particule din aur de 23K care combat semnele vizibile ale imbatranirii pielii si contribuie la regenerarea acesteia.

Produse aromaterapie: Betisoare Parfumate + Lumanari parfumate
Betisoarele Sattva sunt realizate manual, conform unei traditii vechi de 400 de ani, din lemn de bambus, rasina vegetala, miere si esente din flori, plante si lemn. Parfumul este 100% natural. 19 arome disponibile

Lumanarea Sattva este disponibila in 4 arome:  Vanilie si Guava, Santal si Pin, Trandafir Indian si Mango, Lavanda si Trandafir Indian. Lumanarile parfumate Sattva Ayurveda contin ceara de soia naturala si au un parfum 100% natural dat de uleiuri esentiale. 

Produse pentru par
Gama pentru par contine 4 uleiuri pentru par, 100% naturale, bogate in plante folosite in India de sute de ani pentru ingrijirea parului, 4 tonicuri pentru sanatatea scalpului si a parului, 2 balsamuri de par ayurvedice ideale pentru toate tipurile de par si 4 sampoane ayurvedice care mentin scalpul curat si parul sanatos. 

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .