Sampon cu Mango, 210ml - Sattva Ayurveda

Sampon cu Mango, 210ml - Sattva Ayurveda

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Sattva Ayurveda   |  
SATT04  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 53,00 Lei
53,00 Lei cu TVA
  • hraneste si catifeleaza parul
  • confera stralucire parului
  • nu contine sulfati

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Sampon cu Mango, 210ml - Sattva Ayurveda

Sampon delicat, hidratant ideal pentru toate tipurile de par. Samponul cu mango Sattva curata in mod delicat, reduce frizz-ul, confera parului un aspect sanatos si stralucire. Dupa utilizare parul va fi matasos, usor de pieptanat, stralucitor si plin de vitalitate.

Beneficii sampon ayurvedic cu mango Sattva Ayurveda

  • par catifelat si hidratat

  • par fara frizz, samponul ajuta la combaterea electrizarii parului

  • par stralucitor si plin de vitalitate

  • ingrijirea se face in mod natural, samponul nu contine sulfati

  • ideal pentru toate tipurile de par

Contine: hibiscus, mango, aloe vera, reetha, bhringraj, amla, neem, ulei de migdale dulci, ulei de cimbru, lamaie, rozmarin.

Utilizare: aplicati o mica cantitate de sampon pe scalp si par, masati pana cand se formeaza spuma, lasati sa actioneze cateva minute, dupa care clatiti cu apa si aplicati balsamul de par. Daca este nevoie, se poate sampona de 2 ori.

Ingrediente sampon cu mango Sattva: Aqua, Decyl Glucoside, Sodium Lauryl Sarcosinate, Sodium Cocoyl Glycinate, Hibiscus Sabdariffa (hibiskus) Flower Extract, Manglifera Indica (mango) Pulp Extract, Aloe Barbadenis (aloe vera) Leaf Juice, Saprindus Trifoliatus (reetha)Fruit Extract, Eclipta Officianlis (bhringraj) Fruit, Nardostachys Jatamansi Root Extract,  Emblica Officinalis (amla) Fruit Extract, Azadirachta Indica (neem) Seed Oil, Thymus Serpillum (cimbru) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (migdale dulci) Oil, Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Citryus Limon (lamaie) Peel Oil, Rozmarinus Officianlis (rozmarin) Leaf Oil, Undecylenoyl Glycine, Capryloyl Glycine, Sodium Benzoate, Citric Acid, Triethanolamine.

Curly-Girl
on

Gama de cosmetice ayurvedice Sattva, produse in India dupa retete autentice contine:

Vopsele de par henna 
Vopsea Henna pentru o colorare naturala a parului natural, vopsit chimic si al firelor albe. Previn caderea parului si ii confera o culoare rezistenta, volum si stralucire. 100% naturale! Made in India! Cantitate 150gr.

Henna pentru tatuaje 
Henna pentru tatuaje temporare, 100% naturala, pentru copii si adulti. Ideala pentru  evenimente speciale: petreceri, zile de nastere, festivitati, intalniri cu prietenii.

Sapunuri cu glicerina
Combinatia unica de glicerina si extracte vegetale din sapunurile Sattva curata pielea cu delicatete, o hidrateaza si o lasa supla si catifelata. Parfumul stimuleaza simturile si lasa pielea placut parfumata.

Ser de fata cu Aur 23K
Ser facial pe baza de uleiuri care hidrateaza, catifeleaza pielea si particule din aur de 23K care combat semnele vizibile ale imbatranirii pielii si contribuie la regenerarea acesteia.

Produse aromaterapie: Betisoare Parfumate + Lumanari parfumate
Betisoarele Sattva sunt realizate manual, conform unei traditii vechi de 400 de ani, din lemn de bambus, rasina vegetala, miere si esente din flori, plante si lemn. Parfumul este 100% natural. 19 arome disponibile

Lumanarea Sattva este disponibila in 4 arome:  Vanilie si Guava, Santal si Pin, Trandafir Indian si Mango, Lavanda si Trandafir Indian. Lumanarile parfumate Sattva Ayurveda contin ceara de soia naturala si au un parfum 100% natural dat de uleiuri esentiale. 

Produse pentru par
Gama pentru par contine 4 uleiuri pentru par, 100% naturale, bogate in plante folosite in India de sute de ani pentru ingrijirea parului, 4 tonicuri pentru sanatatea scalpului si a parului, 2 balsamuri de par ayurvedice ideale pentru toate tipurile de par si 4 sampoane ayurvedice care mentin scalpul curat si parul sanatos. 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .