Ulei de parfum Trandafir,10ml - cutie - Sattva Ayurveda
Ulei de parfum Trandafir,10ml – Sattva Ayurveda
Ulei de parfum Trandafir,10ml - cutie - Sattva Ayurveda
Ulei de parfum Trandafir,10ml – Sattva Ayurveda

Ulei de parfum Trandafir,10ml – Sattva Ayurveda

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Sattva Ayurveda   |  
SATT69  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 39,00 Lei
39,00 Lei cu TVA
  • ulei de parfum cu note florale de trandafir
  • parfum distinct, bogat si rafinat
  • energizeaza si simbolizeaza esenta feminitatii

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Ulei de parfum Trandafir Sattva Ayurveda, 10ml


Aroma de trandafir a uleiului de parfum energizeaza si stimuleaza simturile olfactive dezvaluind caraterul si personalitatea persoanei care foloseste parfumul. Parfumul pe baza de ulei cu trandafir Sattva simbolizeaza iubirea, armonia, esenta feminitatii.

Ulei de parfum concentrat, formulat dupa o reteta ayurvedica Indiana. Sticluta are 10ml si este prevazuta cu un aplicator roll-on ce asigura o aplicare usoara. Este usor de utilizat si practic de purtat in poseta. Parfumul nu contine alcool ceea ce inseamna ca nu usuca pielea.


Utilizare: se aplica in cantitati foarte mici pe zonele cu puls: incheietura mainilor, tample, coate, zona din spatele urechilor, etc. Inainte de utilizare, se recomanda testarea pe o mica portiune de piele.


Gama de uleiuri de parfum Sattva contine 5 parfumuri roll-on de 10ml: Iasomie, Oud, Trandafir, Santal si Night Queen


Ingrediente Ulei de parfum Trandafir Sattva: Simmondsia Chinensis Seed Oil, Parfum, Olea europaea Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Isoamyl Laurate, Tocopherol.

Gama de cosmetice ayurvedice Sattva, produse in India dupa retete autentice contine:

Vopsele de par henna 
Vopsea Henna pentru o colorare naturala a parului natural, vopsit chimic si al firelor albe. Previn caderea parului si ii confera o culoare rezistenta, volum si stralucire. 100% naturale! Made in India! Cantitate 150gr.

Henna pentru tatuaje 
Henna pentru tatuaje temporare, 100% naturala, pentru copii si adulti. Ideala pentru  evenimente speciale: petreceri, zile de nastere, festivitati, intalniri cu prietenii.

Sapunuri cu glicerina
Combinatia unica de glicerina si extracte vegetale din sapunurile Sattva curata pielea cu delicatete, o hidrateaza si o lasa supla si catifelata. Parfumul stimuleaza simturile si lasa pielea placut parfumata.

Ser de fata cu Aur 23K
Ser facial pe baza de uleiuri care hidrateaza, catifeleaza pielea si particule din aur de 23K care combat semnele vizibile ale imbatranirii pielii si contribuie la regenerarea acesteia.

Produse aromaterapie: Betisoare Parfumate + Lumanari parfumate
Betisoarele Sattva sunt realizate manual, conform unei traditii vechi de 400 de ani, din lemn de bambus, rasina vegetala, miere si esente din flori, plante si lemn. Parfumul este 100% natural. 19 arome disponibile

Lumanarea Sattva este disponibila in 4 arome:  Vanilie si Guava, Santal si Pin, Trandafir Indian si Mango, Lavanda si Trandafir Indian. Lumanarile parfumate Sattva Ayurveda contin ceara de soia naturala si au un parfum 100% natural dat de uleiuri esentiale. 

Produse pentru par
Gama pentru par contine 4 uleiuri pentru par, 100% naturale, bogate in plante folosite in India de sute de ani pentru ingrijirea parului, 4 tonicuri pentru sanatatea scalpului si a parului, 2 balsamuri de par ayurvedice ideale pentru toate tipurile de par si 4 sampoane ayurvedice care mentin scalpul curat si parul sanatos. 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .