• Nou
Crema de ochi antirid cu cofeina si centella, 30ml - Sattva

Crema de ochi antirid cu cofeina si centella, 30ml - Sattva

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Sattva Ayurveda   |  
SATT127  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 69,00 Lei
69,00 Lei cu TVA
  • crema de ochi antirid cu cofeina si centella (gotu kola)
  • ilumineaza si reimprospateaza pielea din jurul ochilor
  • crema de ochi ideala pentru orice varsta

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Crema de ochi antirid cu cofeina si centella Sattva, 30ml

Crema de ochi naturala, cu proprietati antirid pentru zona delicata a ochilor. Contine extract de Centella Asiatica si cofeina pentru a ilumina, reimprospata si intineri pielea din jurul ochilor.

Contine Gotu Kola care reduce aspectul liniilor fine si cofeina cu efect energizant. Pielea din jurul ochilor va fi mai hidratata, mai luminoasa si vizibil intinerita. Ideala pentru orice varsta.

Contine 98,8% ingrediente naturale.

Beneficii crema de ochi antirid cu cofeina Sattva Ayurveda:

Linii fine si riduri atenuate: extractul de Gotu Kola (centella) stimuleaza productia de colagen ceea ce are ca efect atenuarea liniilor fine si a ridurilor. Pielea va avea un aspect intinerit, mai neted.

Cearcane mai putin vizibile: cofeina ajuta la reducerea cearcanelor, facand ca ochii sa para mai mai mari si mai luminosi, chiar si dupa o zi lunga sau o noapte anevoioasa.

Cearcane luminoase: mixul dintre Gotu Kola si cofeina ajuta la luminarea pielii din jurul ochilor. Lasa zona contur ochi mai luminoasă si mai radianta.

Piele mai elastica: Gotu Kola intareste bariera naturala a pielii, imbunatatind elasticitatea si aspectul general al pielii.

Piele hidratata: crema contine o formula naturala, delicata pentru ingrijirea pielii din jurul ochilor.

Crema de ochi antirid Sattva Ayurveda contine:

Extract de Centella Asiatica: este o planta adaptogena, cunoscuta in medicina ayurvedica sub numele de Gotu Kola. Bogata in antioxidanti, Gotu Kola stimuleaza productia de colagen, imbunatateste elasticitatea pielii si reduce aspectul liniilor fine. In plus, intareste bariera naturala a pielii, lasand-o mai rezistenta la factorii externi de mediu.

Cofeina: reduce cearcanele si pungile de sub ochi. Ajuta pielea sa para mai odihnita si mai revitalizata.

Niacinamida: cunoscuta si sub numele de vitamina B3, netezeste pielea, reduce in intensitate culoarea petelor, amelioreaza acneea si regleaza secretia de sebum.  In plus, niacinamida ajuta la intarirea barierei cutanate.

Utilizare crema de ochi: se aplica o mica cantitate de crema pe pielea curata prin tapotare.

Atentionari! Uz extern! A se face testul pentru alergie pe o portiune mica de piele! A se pastra la temperatura camerei intr-un loc racoros si umbrit.

Ingrediente: aqua, propanediol, niacinamide, glyceryl mono stearate se, centella asiatica leaf extract, lecithin, caffeine, sodium hyaluronate, sodium gluconate, potassium sorbate, sodium benzoate, parfum.

vegan
on
natural
on

Gama de cosmetice ayurvedice Sattva, produse in India dupa retete autentice contine:

Vopsele de par henna 
Vopsea Henna pentru o colorare naturala a parului natural, vopsit chimic si al firelor albe. Previn caderea parului si ii confera o culoare rezistenta, volum si stralucire. 100% naturale! Made in India! Cantitate 150gr.

Henna pentru tatuaje 
Henna pentru tatuaje temporare, 100% naturala, pentru copii si adulti. Ideala pentru  evenimente speciale: petreceri, zile de nastere, festivitati, intalniri cu prietenii.

Sapunuri cu glicerina
Combinatia unica de glicerina si extracte vegetale din sapunurile Sattva curata pielea cu delicatete, o hidrateaza si o lasa supla si catifelata. Parfumul stimuleaza simturile si lasa pielea placut parfumata.

Ser de fata cu Aur 23K
Ser facial pe baza de uleiuri care hidrateaza, catifeleaza pielea si particule din aur de 23K care combat semnele vizibile ale imbatranirii pielii si contribuie la regenerarea acesteia.

Produse aromaterapie: Betisoare Parfumate + Lumanari parfumate
Betisoarele Sattva sunt realizate manual, conform unei traditii vechi de 400 de ani, din lemn de bambus, rasina vegetala, miere si esente din flori, plante si lemn. Parfumul este 100% natural. 19 arome disponibile

Lumanarea Sattva este disponibila in 4 arome:  Vanilie si Guava, Santal si Pin, Trandafir Indian si Mango, Lavanda si Trandafir Indian. Lumanarile parfumate Sattva Ayurveda contin ceara de soia naturala si au un parfum 100% natural dat de uleiuri esentiale. 

Produse pentru par
Gama pentru par contine 4 uleiuri pentru par, 100% naturale, bogate in plante folosite in India de sute de ani pentru ingrijirea parului, 4 tonicuri pentru sanatatea scalpului si a parului, 2 balsamuri de par ayurvedice ideale pentru toate tipurile de par si 4 sampoane ayurvedice care mentin scalpul curat si parul sanatos. 

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .