• -15%
  • Nou
Crema de fata antirid de noapte cu kumkumadi si magneziu, 50ml - Sattva

Crema de fata antirid de noapte cu kumkumadi si magneziu, 50ml - Sattva

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Sattva Ayurveda   |  
SATT125  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 69,00 Lei
69,00 Lei
58,65 Lei cu TVA
  • crema antirid de noapte cu kumkumadi si magneziu
  • calmeaza si regenereaza pielea pe parcursul noptii.
  • dimineata tenul va fi catifelat, luminos si intinerit

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Crema de noapte antirid cu ulei de kumkumadi si magneziu Sattva, 50ml

Mix-ul de magneziu, niacinamida si ulei de kumkumadi calmeaza si regenereaza pielea pe parcursul noptii. Crema de fata are un efect relaxant asupra pielii, ii reda stralucirea si atenueaza imperfectiunile. Dimineata tenul va fi catifelat, luminos si intinerit.

Contine 98,1% ingrediente naturale.

Beneficii crema de noapte antirid Sattva Ayurveda:

Piele calmata: magneziul din compozitia cremei calmeaza si relaxeaza pielea pe perioada noptii

Piele radianta: uleiul de kumkumadi, elixir ayurvedic antirid, este responsabil de cum arata pielea dimineata: luminoasa si revitalizata.

Mai putine imperfectiuni: crema contine ingrediente ayurvedice precum curcuma, centella si lemnul dulce, cunoscute pentru proprietatile lor de a reduce imperfectiunile printre care petele pigmentare. Nuanta tenului va fi mai uniforma.

Piele intinerita: crema sustine regenerarea pielii pe timp de noapte si are un efect antirid.

Aromaterapie: parfumul subtil si linistitor al uleiului de kumkumadi are un efect relaxant.

Crema de fata antirid Sattva Ayurveda contine:

Niacinamida: cunoscuta si sub numele de vitamina B3, netezeste pielea, reduce in intensitate culoarea petelor pigmentare si regleaza secretia de sebum.

Ulei de kumkumadi Ayurvedic: este elixirul ayurvedic al tineretii. Este obtinut din plante si uleiuri (sofran, curcuma si santal) care regenereaza pielea, combat imperfectiunile si confera pielii luminozitate.

Magneziu: atenueaza roseata, inflamatiile si iritatiile, fiind un ingredient ideal pentru cei cu pielea sensibila sau reactiva. Magneziul contribuie la regenerarea pielii pe timpul noptii.

Utilizare crema de noapte: se aplica o mica cantitate de crema pe pielea curata, pe ten si gat, prin masaj sau tapotare.

Atentionari! Uz extern! A se face testul pentru alergie pe o portiune mica de piele! A se pastra la temperatura camerei intr-un loc racoros si umbrit.

Ingrediente: aqua, propanediol, niacinamide, garcinia indica seed butter, glyceryl mono stearate se, centella asiatica leaf extract, sesamum indicum seed oil, crocus sativus flower extract, curcuma longa root extract, saccharide isomerate, sodium cocoyl amino acids, sarcosine, magnesium aspartate, potassium sorbate, sodium benzoate, crocus sativus flower filament powder, madhua longifolia flower powder, glycyrrhiza glabra root powder,  vetiveria zizanioides root powder, nelumbo nucifera flower powder, curcuma longa root powder, sodium gluconate, parfum.

vegan
on
natural
on

Gama de cosmetice ayurvedice Sattva, produse in India dupa retete autentice contine:

Vopsele de par henna 
Vopsea Henna pentru o colorare naturala a parului natural, vopsit chimic si al firelor albe. Previn caderea parului si ii confera o culoare rezistenta, volum si stralucire. 100% naturale! Made in India! Cantitate 150gr.

Henna pentru tatuaje 
Henna pentru tatuaje temporare, 100% naturala, pentru copii si adulti. Ideala pentru  evenimente speciale: petreceri, zile de nastere, festivitati, intalniri cu prietenii.

Sapunuri cu glicerina
Combinatia unica de glicerina si extracte vegetale din sapunurile Sattva curata pielea cu delicatete, o hidrateaza si o lasa supla si catifelata. Parfumul stimuleaza simturile si lasa pielea placut parfumata.

Ser de fata cu Aur 23K
Ser facial pe baza de uleiuri care hidrateaza, catifeleaza pielea si particule din aur de 23K care combat semnele vizibile ale imbatranirii pielii si contribuie la regenerarea acesteia.

Produse aromaterapie: Betisoare Parfumate + Lumanari parfumate
Betisoarele Sattva sunt realizate manual, conform unei traditii vechi de 400 de ani, din lemn de bambus, rasina vegetala, miere si esente din flori, plante si lemn. Parfumul este 100% natural. 19 arome disponibile

Lumanarea Sattva este disponibila in 4 arome:  Vanilie si Guava, Santal si Pin, Trandafir Indian si Mango, Lavanda si Trandafir Indian. Lumanarile parfumate Sattva Ayurveda contin ceara de soia naturala si au un parfum 100% natural dat de uleiuri esentiale. 

Produse pentru par
Gama pentru par contine 4 uleiuri pentru par, 100% naturale, bogate in plante folosite in India de sute de ani pentru ingrijirea parului, 4 tonicuri pentru sanatatea scalpului si a parului, 2 balsamuri de par ayurvedice ideale pentru toate tipurile de par si 4 sampoane ayurvedice care mentin scalpul curat si parul sanatos. 

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .