Pasta de dinti fara fluor pentru copii cu ciocolata, 140 ml - Dr. Sheffields
Pasta de dinti fara fluor pentru copii cu ciocolata, 140 ml - Dr. Sheffields
Pasta de dinti fara fluor pentru copii cu ciocolata, 140 ml - Dr. Sheffields
Pasta de dinti fara fluor pentru copii cu ciocolata, 140 ml - Dr. Sheffields
Pasta de dinti fara fluor pentru copii cu ciocolata, 140 ml - Dr. Sheffields
Pasta de dinti fara fluor pentru copii cu ciocolata, 140 ml - Dr. Sheffields

Pasta de dinti fara fluor copii si adulti cu ciocolata, 88ml - Dr. Sheffields

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Dr. Sheffield’s   |  
DRS04  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 39,00 Lei
39,00 Lei cu TVA
  • mentine sanatatea dintilor
  • pasta de dinti pentru copii cu varsta de la 3 ani in sus
  • pt copii si adulti, cu aroma naturala de ciocolata

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Pasta de dinti fara fluor cu ciocolata Dr. Sheffields, 88ml

Pasta de dinți cu menta de la Dr. Sheffield improspateaza respiratia, ajuta la albirea dintilor si la indepartarea tartrului. Are o aroma naturala de ciocolata! Nu contine fluor. Recomandata pentru copii si adulti.

Pasta de dinți Dr. Sheffield este certificata de NPA, cea mai mare si mai veche organizatie non-profit din USA dedicata industriei produselor naturale.

Dr. Sheffield a inventat pasta de dinti in 1870, iar in 1879 a ambalat-o pentru prima data in tub. In 1893 a construit fabrica, iar, astazi, pastele de dinti fara fluor Dr. Sheffield’s sunt produse in aceeasi fabrica. 

Pasta de dinti Dr. Sheffields nu contine fluor, SLS, indulcitori, conservati, coloranti sau aroma artificiala. Nu contine ingrediente modificate genetic si este un produs Cruelty Free.

Pasta de dinti fara fluor Dr. Sheffield’s este ambalata in tub de aluminiu reciclabil, iar cutia este din carton reciclat. Tubul este captusit cu o folie alimentara fara BPA care pastreaza calitatea si aroma pastei de dinti. 

Utilizare: aplicati o mica cantitate de pasta pe periuta si periati dintii lent si bland cateva minute. Utilizati dupa fiecare masa sau macar de 2 ori pe zi. 

Recomandari!

Nu se recomanda pentru copii sub 3 ani. A nu se lasa copii nesupravegheati in timpul periajului. A nu se lasa capacul la indemana copiilor pentru a evita riscul de sufocare. 

Ingrediente pasta de dinti fara fluor cu ciocolata: Dicalcium Phosphate Dihydrate, Water (purified), Glycerin, Calcium Carbonate, Natural Chocolate Flavor, Xanthan Gum, Xylitol, Yucca Schidigera Leaf/Root/Stem Extract, Smilax Aristolochiifolia Root Extract, Dioscorea Villosa (Wild Yam) Root Extract, Quillaja Saponaria Molina, Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract, Organic Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Organic Aloe Barbadensis Leaf, Organic Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Commiphora Myrrha (Myrrh) Resin Extract, Iris Florentina (Orris) Root Powder.

Cruelty Free
on
natural
on

Gama de paste de dinti Dr. Sheffield’s contine paste de dinti fara fluor pentru copii si adulti, cu arome naturale de menta, ciocolata si scortisoara. Indiferent daca iti doresti o pasta de dinti pentru albire, o pasta de dinti pentru indepartarea tartrului sau o pasta de dinti pentru copii, Dr. Sheffield’s are pasta de dinti naturala necesara pentru o igiena orala impecabila

Dr. Sheffield este cel care a inventat pasta de dinti in 1870, iar in anul 1879 a ambalat-o pentru prima data in tub. In 1893 a construit fabrica, iar astazi pastele de dinti fara fluor Dr. Sheffield’s sunt produse in aceeasi fabrica. 

Pastele de dinti Dr. Sheffield’s te ajuta sa te bucuri de o dantura sanatoasa si frumoasa, un zambet perfect,  dinti curati fara tartru, placa bacteriana si pete. 

Alege pasta de dinti fara fluor de care ai nevoie. Alege pasta de dinti naturala Dr. Sheffield’s.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .