Ulei de Cactus Bio
Ulei de Cactus Bio
Ulei de Cactus Bio
Ulei de Cactus Bio

Ulei de Cactus Bio, 10ml - Saimara

SAI061  |   cu TVA   |  Livrare in 24/48 ore
49,00 Lei

Aloe vera cadou
Aloe vera cadou
 
Beneficii ulei de cactus

Uleiul de cactus, obținut prin presarea la rece a semințelor de opuntia ficus indica, este un ulei prețios, rar, un adevărat miracol al naturii. Are proprietăți incredibile de revitalizare, regenerare, și un intens efect de lifting (este considerat un adevărat “botox” natural).

Uleiul de cactus, cunoscut și sub denumirea de ulei de opuntia, este o sursă naturală de acizi grași esențiali și vitamina E.

Conține o cantitate însemnată de acid linoleic (Omega 6), peste 60%, care are proprietăți nutritive și reparatoare. Menține nivelul de hidratare al pielii, combate inflamațiile, stimulează vindecarea pielii, combate acneea și catifeleaza pielea. Acidul linoleic este benefic și pentru unghii, cuticule, păr.

De asemenea, conține acid oleic care menține hidratarea și elasticitatea pielii, și acid palmitic cu proprietăți antioxidante și reparatoare.

Uleiul de cactus conține și o cantitate mare de vitamina E, care are efect antioxidant (combate efectele stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi), și efect antiinflamator (accelerează vindecarea pielii, reduce inflamarea și roșeața).

Utilizarea constantă a uleiul de cactus conferă pielii suplețe, tonus, și elasticitate. Atenuează ridurile, cearcănele, roșeața provocată de razele UV, estompează cicatricile, uniformizează culoarea pielii afectată de hiperpigmentare, hidratează și hrănește pielea în profunzime.

Uleiul de cactus este ideal pentru toate tipurile de ten, pentru îngrijirea gâtului și decolteului, pentru hidratarea zonei contur ochi. Se absoarbe rapid, nu lasă pielea grasă sau uleioasă, motiv pentru care este potrivit atât pentru tenul uscat, matur cât și pentru cel mixt, gras.

Uleiul de cactus se poate folosi și pentru îngrijirea părului uscat, degradat, vopsit chimic. Ajută la menținerea culorii părului, îi conferă strălucire și hidratare.

Ulei de cactus – ingredient cosmetic

Se poate folosi ca ingredient cosmetic pentru realizarea de cosmetice handmade: creme antirid pentru ten, creme de noapte regenerante, serumuri pentru ten, măști pentru ten, creme pentru corp și mâini, uleiuri de masaj, șampoane, balsamuri și măști de păr.

Ulei de cactus – ulei purtător pentru uleiuri esențiale

Folosit în aromaterapie, uleiul de cactus este un excelent ulei purtător pentru diluarea uleiurilor esențiale.

Presat la rece. 100% pur. Obținut din plante BIO.

Detalii

Utilizare ulei de cactus:

ten: se aplică pe pielea umedă și se masează până când intră în piele.

Depozitare: A se depozita în spații uscate la temperaturi sub 25 °C, departe de lumina directă a soarelui.

Ingrediente: Opuntia ficus-indica seed oil *

*ingredient bio

bio
on
presat
on
pur
on
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

Recenzii

Niciun comentariu despre acest produs. Daca l-ai folosit, intra in contul tau si scrie un review.

Scrie un review.

Ulei de Cactus Bio, 10ml - Saimara

Uleiul de cactus Saimara este un ulei pur, presat la rece, ideal pentru toate tipurile de ten.

Este un ulei pretios care intinereste pielea, netezeste ridurile, uniformizeaza nuanta tenului
 

Scrie un review.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in wishlist