Balsam de par reparator cu trandafir, 200ml – Rose Revolution Khadi
Balsam de par reparator cu trandafir, 200ml – Rose Revolution Khadi
Balsam de par reparator cu trandafir, 200ml – Rose Revolution Khadi
Balsam de par reparator cu trandafir, 200ml – Rose Revolution Khadi
Balsam de par reparator cu trandafir, 200ml – Rose Revolution Khadi
Balsam de par reparator cu trandafir, 200ml – Rose Revolution Khadi

Balsam de par reparator cu trandafir, 200ml – Rose Revolution Khadi

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Khadi   |  
KHA104  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 75,00 Lei
75,00 Lei cu TVA
  • balsam de par natural, fara silicon, pentru par uscat, degradat, vopsit
  • hidrateaza si lasa parul catifelat, usor de pieptanat
  • repara firul din interior spre exterior si ii confera luciu

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Balsam de par reparator pentru par uscat, degradat, vopsit, Rose Revolution Khadi, 200ml

Balsamul de par Rose Revolution are o formula naturala, ayurvedica, fara silicon, si este ideal pentru ingrijirea parului uscat, degradat, vopsit, fragil. Permite o pieptanare usoara a parului, hraneste si catifeleaza parul. Are 4,5 pH.

Balsamul de par reparator Rose Revolution contine un complex de betaina-inulina (inovatie) si elixirul de trandafir Khadi (traditie ayurvedica).

Betaina mentine umiditatea naturala a parului, reduce electrizarea parului lasandu-l usor de coafat si placut la atingere. Inulina, extrasa din radacina de cicoare, previne deshidratarea parului, are un efect de netezire, previne ruperea lasand parul moale si usor de coafat.

Elixirul ayurvedic Khadi contine trandafir de Damasc, brahmi, bhringaraj si hibiscus. Trandafirul confera parului elasticitate, luciu si ii mentine nivelul de hidratare, brahmi hraneste parul cu flavonoide,  bhringaraj intareste radacina, stimuleaza crestere si confera vitalitate, hibiscusul, bogat in vitamine si minerale, intareste firul de par si ii confera vitalitate.

Utilizare:

Balsamul de par reparator Rose Revolution se poate folosi ca

Balsam de par: se aplica pe lungimea parului dupa samponare si se lasa sa actioneze 2-3 minute, dupa care se clateste

Tratament pentru par: amestecati balsamul Rose Revolution cu cateva picaturi de ulei reparator cu trandafir Rose Repair Khadi sau cu un alt ulei pentru par Khadi si aplicati mix-ul pe parul proaspat spalat, uscat cu prosopul.  Infasura-ti parul intr-un prosop si lasati sa actioneze minim 30 de minute. Se inlatura cu apa calda.

Pentru rezultate optime folositi balsamul de par cu trandafir Rose Revolution cu alte produse Khadi pentru ingrijirea parului:

  1. - cu samponul reparator Rose Repair pentru ingrijire, reparare, luciu si regenerare
  2. - cu samponul cu Amla pentru volum si radacini puternice
  3. - cu samponul cu Shikakai pentru hidratare, luciu si suplete
  4. - cu samponul Orange Vitality pentru scalpul gras si vitalitate
  5. - cu samponul cu Lavanda pentru calmarea scalpului
  6. - cu samponul cu Neem pentru a combate matreata

Curatarea parului in Ayurveda: in lumea occidentala, spalarea parului este considerata o necesitate zilnica, in timp ce in ayurveda, spalarea parului are o semnificatie mai profunda, face parte dintr-o ceremonie holistica in care aura si corpul fizic nu doar sunt curatate, ci si eliberate de energiile negative. Cu ajutorul elixirului Khadi, la fiecare spalare,  mintea, trupul si sufletul sunt din nou in armonie.

Ingrediente Balsam de par reparator cu trandafir Rose Revolution Khadi: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin**, Behenyl Alcohol, Coco-Caprylate/Caprate, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Parfum, Betaine, Glyceryl Caprylate, Inulin*, Glyceryl Stearate Se, Caprylic/Capric Triglyceride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Arginine, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lecithin*, Citric Acid, Rosa Damascena Flower Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Glycyrrhiza Glabra Root Extract*, Hibiscus Rosa-Sinensis Flower Extract*, Symplocos Racemosa Bark Extract, Vetiveria Zizanoides Extract*, Citronellol***, Acacia Concinna Fruit Extract*, Bacopa Monniera Leaf Extract*, Eclipta Prostrata Leaf Extract*, Sapindus Mukorossi Fruit Extract*, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Linalool***, Geraniol***.

* ingredient bio
** obtinut din ingrediente bio
***componenete ale uleiurilor esentiale | 99,37 % ingrediente de origine naturala | 6,79 % ingrediente bio din total
vegan
on
natural
on

Cosmetice ayurvedice certificate Khadi

Descoperiti Khadi, o gama de cosmetice ayurvedice naturale certificate pe baza de plante indiene cu proprietati miraculoase pentru piele si par.

Create exclusiv din ingrediente pure cu proprietati terapeutice, 100% naturale obtinute din surse vegetale, cosmeticele Khadi ofera o ingrijire naturala a pielii si a parului. Printre cele mai vechi plante indiene utilizate in compozitia produselor cosmetice Khadi se numara: amla, brahmi, bhringraj, neem, tulsi, shikakai, reetha, henna, indigo, lemn de santal, vetiver, trandafir de damasc, hibiscus, manjistha, nutgrass (nagar motha), ulei de cocos, ulei de susan, etc.

Rasfata-ti tenul si reda-i stralucirea naturala cu mastile ayurvedice pe baza de argila indiana Multani Mitti (argila Fuller) si uleiurile faciale cu lotus roz, violete, trandafir, hibiscus sau crin alb.

Pentru ingrijirea parului, Khadi ofera o gama variata de produse ayurvedice menite sa ingrijeasca si sa vopseasca in mod natural toate tipurile de par: produse pentru stimularea cresterii parului, produse pentru eliminarea matretii,  produse pentru curatarea si conditionarea parului si vopsele de par naturale pe baza de henna pentru o colorare sanatoasa a parului (henna rosu, henna saten deschis, henna saten inchis, henna negru).

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .