Spray reparator cu aminoacizi par cret, uscat, 150ml – SOS Maternatura
Spray reparator cu aminoacizi par cret, uscat – SOS Maternatura
Spray reparator cu aminoacizi par cret, uscat, 150ml – SOS Maternatura
Spray reparator cu aminoacizi par cret, uscat – SOS Maternatura

Spray reparator cu aminoacizi par cret, uscat, 150ml – SOS Maternatura

0 1 2 3 4
5,00 din 5 - 1 recenzi
Producator : Maternatura   |  
MNP72  |  

Stoc epuizat
PRP: 85,00 Lei
85,00 Lei cu TVA
  • protejeaza culoarea naturala a parului si cea obtinuta in urma vopsirii
  • repara parul degradat si varfurile despicate
  • protejeaza, catifeleaza si netezeste firul de par


favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Spray reparator cu aminoacizi par cret, uscat, 150ml – SOS Maternatura

Spray-ul de par cu aminoacizi este un spray de protectie care sigileaza rezultatul obtinut cu produsele SOS Maternatura si protejeaza parul intre spalari, pana la urmatorul tratament. 

Cei 3 aminoacizi din compozitie creeaza o pelicula protectoare care repara cuticula si varfurile despicate, fara sa incarce firul de par. Spray-ul de par protejeaza impotriva razelor UV si a factorilor poluanti. 

Spray de par reparator SOS Maternatura contine:

cheratina vegetala (proteine din grau, porum si soia) care hidrateaza si fortifiaza parul. Cheratina are o actiune dubla: intra in firul de par si-i imbunatateste gradul de hidratare si flexibilitate si formeaza o pelicula protectoare care intareste cuticula, netezeste si catifeleaza
peptide din drojdie de struguri Malbec care repara parul degradat in proportie de 65%.
proteine din orez care protejeaza firul de par si culoarea acestuia. Revitalizeaza parul natural si cel vopsit, repara firul de par si ii confera vitalitate

De ce sa folosesti spray-ul reparator cu aminoacizi SOS Maternatura:

✅ catifeleaza parul, ii confera luciu si volum
✅ protejeaza culoarea parului si o revigoreaza
✅ par mai puternic, mai elastic si vizibil mai sanatos
✅ netezeste si controleaza firele rebele
✅ hidrateaza si catifeleaza parul uscat, degradat, vopsit chimic, cret
✅ repara firul de par degradat. Impreuna cu celelalte produse din gama SOS Maternatura repara fibra capilara in proportie de 65%.

Balsam reparator bifazic pentru par SOS Maternatura este ideal pentru:

✅ par degradat/deteriorat
✅ par aspru, uscat, cu varfuri despicate
✅ par care se rupe usor
✅ par poros, tern, fara vitalitate
✅ par rebel, care se electrizeaza usor
✅ par cret ingrijit conform metodei Curly Girl

Utilizare: pulverizati pe parul umed inainte de a usca parul. Pentru a evita degradarea parului se poate pulveriza pe par si intre spalari. 

Linia SOS Maternatura

Linia SOS par degradat Maternatura, din care face parte acest tratament, contine 4 produse: un tratment reparator pentru par cu peptide, un sampon reparator cu frunze de mate, un balsam reparator bifazic cu proteine din orez, si un spray reparator cu 3 aminoacizi. 

Rutina pentru ingrijirea parului degradat incepe cu tratamentul cu peptide care se aplica pe par si se lasa timp de 30 de minute, continua cu samponarea parului cu samponul reparator din aceeasi gama, urmata de utilizarea balsamului bifazic pe lungimea parului, si se incheie cu pulverizarea spray-ului reparator cu amonoacizi inainte de uscarea parului, dar si intre spalari. Este o rutina in 4 pasi care repara fibra capilara in proportie de 65% si are ca efect un par puternic, plin de vitalitate.  Se recomanmda efectuarea tratamentului cel putin 1 data pe saptamana. 

Spray reparator cu 3 aminoacizi 150 ml - linia SOS par degradat Maternatura 

Aqua [Water] (Eau), Polyglyceryl-3 betainate acetate, Hydrolyzed wheat protein, Hydrolyzed corn protein, Hydrolyzed soy protein, Soy amino acids, Wheat amino acids, Sodium surfactin, Arginine HCl, Serine, Threonine, Saccharomyces lysate, Porphyridium cruentum extract, Oryza sativa seed protein, Medicago sativa (Alfalfa) extract (*), Panicum miliaceum (Millet) seed extract (*), Oryza sativa (Rice) extract, Phytic acid, Althaea officinalis root extract (*), Glycerin, Sodium dehydroacetate, Caprylyl/capryl glucoside, Citric acid, Glyceryl caprylate, Parfum [Fragrance], Polyglyceryl-6 oleate, Sodium cocoyl glutamate, Benzyl alcohol, Sodium benzoate.

* ingredient bio

bio
on
Curly-Girl
on

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 recenzi - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

Foarte eficient

Stele: 0 1 2 3 4

Imi place foarte mult rezultatul oferit prin folosirea acestui produs: parul meu se simte mult mai hidratat. Trebuie incercat, la mine a meritat!


group_work .