Tonic ayurvedic pentru par, 100ml - Khadi
Amla - Khadi
Aloe - Khadi
Tonic ayurvedic pentru par, 100ml - Khadi
Amla - Khadi
Aloe - Khadi

Tonic ayurvedic pentru par, 100ml - Khadi

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Khadi   |  
KHA96  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 75,00 Lei
75,00 Lei cu TVA

Tonicul ayurvedic pentru par Khadi este un produs de ingrijire, dar si un produs de styling. Confera volum si stralucire, intareste radacina.

Amla si aloe vera hidrateaza si confera stralucire, ceaiul verde si cimbru revigoreaza, neemul si rozmarinul intareste si regleaza secretia de sebum, bhringaraj stimuleaza cresterea parului.

Nu contine alcool. Natural, Vegan, Made in India!

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Tonic ayurvedic pentru par cu amla, 100 ml - Khadi - produs de ingrijire & produs de styling
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Tonicul pentru par Khadi este un cocktail de plante ayurvedice care ofera parului elasticitate, volum si stralucire. Are o formula fara alcool, bogata in ingrediente naturale care mentine scalpul sanatos si parul frumos.

Tonicul ayurvedic pentru par Khadi are numeroase proprietati: revigoreaza parul si scalpul, stimuleaza circulatia sangelui si combate caderea parului, calmeaza scalpul uscat si iritat, hidrateaza si protejeaza, intareste radacina firului de par si stimuleaza cresterea parului. Plantele ayurvedice din compozitie confera parului fermitate - forma, volum si elasticitate.

Tonicul pentru par Khadi contine printre alte ingrediente si:

Amla - previne albirea parului si combate caderea parului, regenereaza, confera volum, stralucire si intareste radacina. Fructul Amla este considerat "fructul frumusetii si tineretii eterne". Amla contine o cantitate foarte mare de vitamina C,  de 20 de ori mai mare decat o portocala. Contine si taninuri, flavonoide, antioxidanti si minerale. Este un ingredient folosit des in produsele anticadere par.

Aloe Vera hidrateaza parul, ii confera stralucire si elasticitate. Contine vitamine, enzime, proteine si minerale cu reale beneficii pentru par.

Cimbru - calmeaza pruritul, regleaza secretia de sebum, intareste radacina parului.

Utilizare: se pulverizeaza pe parul proaspat spalat cu un sampon Khadi (tample, radacina, lungimea parului si varfuri), dupa care se usuca parul. Pentru revigorarea parului se poate folosi si intre spalari, pe parul uscat. Se poate aplica si pe scalp.

Ingrediente: Aqua, Glycerin, Eclipta Alba Extract, Emblica Officinalis Fruit Powder, Bacopa Monnieri Extract, Aloe Barbadensis Extract, Jatropha Curcas Root Extract, Azadirachta Indica Leaf Extract, Lawsonia Inermis Extract, Arnica Montana Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Acacia Concinna Fruit Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Thymus Vulgaris Oil, Vetiveria Zizanoides Root Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Cyperus Scariosus Root Oil, Citric Acid, Sodium Levulinate, Xylitylglucoside, Sorbitan Caprylate, Xylitol, Anhydroxylitol, Caprylyl/ Capryl Glucoside, Propanediol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Limonene*, Linalool*
*component of natural essential oils 99,3 % natural origin of total




vegan
on
Alege tipul de Par
Cadere par
Cauta produsul dorit folosind filtrele
Produse Styling CG
natural
on
Curly-Girl
on
Nou

Cosmetice ayurvedice certificate Khadi

Descoperiti Khadi, o gama de cosmetice ayurvedice naturale certificate pe baza de plante indiene cu proprietati miraculoase pentru piele si par.

Create exclusiv din ingrediente pure cu proprietati terapeutice, 100% naturale obtinute din surse vegetale, cosmeticele Khadi ofera o ingrijire naturala a pielii si a parului. Printre cele mai vechi plante indiene utilizate in compozitia produselor cosmetice Khadi se numara: amla, brahmi, bhringraj, neem, tulsi, shikakai, reetha, henna, indigo, lemn de santal, vetiver, trandafir de damasc, hibiscus, manjistha, nutgrass (nagar motha), ulei de cocos, ulei de susan, etc.

Rasfata-ti tenul si reda-i stralucirea naturala cu mastile ayurvedice pe baza de argila indiana Multani Mitti (argila Fuller) si uleiurile faciale cu lotus roz, violete, trandafir, hibiscus sau crin alb.

Pentru ingrijirea parului, Khadi ofera o gama variata de produse ayurvedice menite sa ingrijeasca si sa vopseasca in mod natural toate tipurile de par: produse pentru stimularea cresterii parului, produse pentru eliminarea matretii,  produse pentru curatarea si conditionarea parului si vopsele de par naturale pe baza de henna pentru o colorare sanatoasa a parului (henna rosu, henna saten deschis, henna saten inchis, henna negru).

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .