Pudra din coaja de nuca, 100gr – Erbe di Janas

Pudra din coaja de nuca, 100gr – Erbe di Janas

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Le erbe di Janas   |  
JNSNOC  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 39,00 Lei
39,00 Lei cu TVA
  • regleaza secretia de sebum, confera parului stralucire
  • confera parului reflexe delicate de nuca
  • se poate macera in ulei si se obtine un ulei autobronzant 100% natural

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Pudra din coaja de nuca, 100gr – Erbe di Janas

Pudra din coaja de nuca este un colorant vegetal, 100% natural, care confera parului reflexe delicate si care amestecata cu henna sau alti coloranti vegetali schimba rezultatul care se obtine.

Pulberea din coaja de nuca se poate macera in ulei vegetal pentru a se obtine un ulei autobronzant 100% natural.

Coji de Nuc, pudra coloranta pentru par

Par: pe langa faptul ca este un colorant natural pentru par, pudra din coji de nuca regleaza secretia de sebum, ingroasa parul, il revitalizeaza si ii confera stralucire.

Pentru a se utiliza, pudra se amesteca cu apa calda pana cand se obtine textura unui iaurt, se acopera recipientul si se lasa la macerat timp de 15 minute.

Pasta se poate aplica pe parul uscat sau umed si se lasa sa actioneze 1-2 ore in functie de culoare care se doreste. Se clateste cu apa din abundenta, si daca este necesar se poate spala parul cu putin sampon diluat cu multa apa. Daca parul este uscat, se poate folosi putin balsam, dupa care se clateste cu apa si otet pentru a mentine culoarea timp indelungat si parul stralucitor, catifelat.

Colorant pentru par: Utilizata ca atare, pudra din coaja de nuci nu are o putere mare de colorare, iar reflexele care se obtin nu rezista foarte mult pe par. Se poate amesteca cu Henna pura (rosu) pentru a obtine nuante de castana, sau cu Henna si Indigo pentru a obtine un saten mai inchis.

Daca se foloseste pe parul deschis la culoare sau in mixurile care coloreaza in nuante de blond, pudra din coaja de nuci confera parului nuante care pot varia de la un blond cenusiu la un saten deschis, in functie de nuanta/nuantele pe care se aplica. Pe parul castaniu sau inchis la culoare, pulberea din coji de nuc intensifica reflexele calde.

Daca se adauga in henna pura rosie, pudra de nuca atenueaza portocaliul care se obtine cu henna si permite obtinerea unui aramiu mai cald.

Pudra din coaja de nuca, ingredient cosmetic natural pentru ulei autobronzant

Piele: are proprietati antibacteriene si antifungice, stimuleaza regenerarea celulara. Se poate folosi pentru prepararea unui ulei autobronzant: se adauga 10gr de pulbere in 100ml de ulei de susan, se lasa la macerat intr-un borcan de sticla inchis timp de 10 zile, agitand mix-ul o data pe zi. Are proprietati autobronzante datorita continutului ridicat de tanin si flavonoide.

Ingrediente: Juglans regia shell powderUz extern. Uz cosmetic.

vegan
on

Pudre ayurvedice si uleiuri cosmetice Erbe di Janas

Ai grija de pielea ta si rasfata-te cu masti ayurvedice homemade care sa  redea tenului luminozitate, un aspect sanatos si sa revitalizeze pielea. Pudrele ayurvedice de lemn de santal, trandafir de damasc, hibiscus, amla, neem, tulsi si nagar motha (nutgrass) sunt cateva din pudrele cosmetice Erbe di Janas cu proprietati benefice pentru piele, care se pot folosi ca masca naturala pentru ten.

Parul tau si-a pierdut stralucirea? Varfurile s-au degradat iar parul are un aspect nesanatos? Repara-l cu pudrele cosmetice Erbe di Janas care iti permit sa-ti faci in casa o masca ayurvedica pentru par (reparatoare pentru parul deteriorat si vopsit, hidratanta pentru parul uscat sau o masca pentru a preveni caderea parului). Brahmi, kapoor kachli, manjistha, shikakai, tulsi, neem brahmi, amla, etc sunt pudrele ayurvedice Erbe di Janas care se pot folosi pentru masti capilare.

Pentru colorarea parului in mod natural opteaza pentru pudrele ayurvedice henna rosu cald, henna rosu rece, indigo, manjistha sau hibiscus.

Gama de produse naturale Erbe di Janas contine si uleiuri naturale presate la rece (migdale dulci, germeni de grau, susan, coacaze, chimen) si uleiuri esentiale naturale de portocale, lamaie si lavanda.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .