Set tratament anticadere par cu ulei de ceapa - Sattva
Set tratament anticadere par cu ulei de ceapa - Sattva
  • -25,00 Lei
  • Nou
  • Set
Set tratament anticadere par cu ulei de ceapa - Sattva
Set tratament anticadere par cu ulei de ceapa - Sattva

Set tratament anticadere par cu ulei de ceapa - Sattva

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Sattva Ayurveda   |  
FED_SATT03  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 149,00 Lei
149,00 Lei
124,00 Lei cu TVA
  • set tratament anticadere par: ulei de ceapa si tonic cu ceapa
  • combate caderea parului, stimuleaza cresterea parului
  • CADOU perie pentru masajul scalpului: valoere 25 lei

Acest set contine

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Set tratament anticadere par cu ulei de ceapa + CADOU perie pentru masajul scalpului - Sattva Ayurveda

Parul tau nu mai este la fel de frumos si sanatos? Te confrunti cu caderea parului? Parul tau este lipsit de vitalitate, stralucire si creste foarte greu si inca nu ai gasit rezolvarea folosnd produse conventionale din comert?

Daca iti doresti ca parul tau sa ramana bogat si sa debordeze de sanatate si stralucire atunci introdu in rutina ta de ingrijire: setul anticadere par cu ceapa rosie Sattva Ayurveda. 

Setul contine un ulei de ceapa si un tonic scalp cu ceapa cu numeroase beneficii pentru par si scalp:

✅ tratamentul intareste radacina parului ceea ce inseamna ca parul devine mai puternic si mai rezistent;

✅ podoaba capilara va ramane bogata pentru produsele cu ceapa din set combat caderea parului si stimuleaza cresterea parului;

✅ mentin un scalp curat ceea ce inseamna ca parul va creste sanatos, viguros si frumos;

combate subtierea firului de par si ajuta la combaterea raririi parului. Testele efectuate in laborator arata ca tonicul cu ceapa din set creste cu 10% densitatea parului si diametrul firelor de par;

✅ confera parului un luciu natural;

✅ tratmentul anticadere par cu ulei de ceapa este 100% natural. Ambele produse, uleiul de ceapa si tonicul cu ceapa, au o fomula naturala, ayurvedica, bazata pe plante Indiene folosite de secole pentru ingrijirea parului in India.

Cum se folosesc produsele din set?

Pasul 1: uleiul de ceapa se aplica pe scalpul umed, se maseaza timp de cateva minute pentru a stimula circulatia, dupa care se lasa sa se actioneze timp de minim 1 ora sau peste noapte. Dupa aplicarea uleiului se aplica o boneta de plastic pe par.

Pasul 2: se samponeaza parul cu unul din cele 4 sampoane naturale Sattva Ayurveda: Neem si Aloe, Miere si Migdale, Shikakai, Mango.

Pasul 3: dupa inlaturarea samponului/balsamului se usuca parul cu un prosop si se aplica tonicul cu ceapa din set. Se pulverizeaza pe palme si se aplica pe scalp printr-un masaj delicat. Nu se clateste. Dupa aplicarea tonicului se usuca parul.

Pasul 4: pentru un tratament anticadere intensiv se recomanda aplicarea tonicului si intre spalari. Are o baza apoasa, nu ingrasa si, deci, nu necesita spalarea parului dupa aplicare.

Pentru rezultate optime folositi tratamentul minim 6 saptamani.

Ingrediente Tonic scalp cu ceapa: Aqua, Betaine, Glycerin, Propanediol, Trehalose, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract, Nigella Sativa Seed Extract, Murraya Koenigii Leaf Extract, Polysorbate 20, Linum Usitatissimum Seed Extract, Allium Cepa Bulb Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Allantoin, Panthenol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Eugenol

Ingrediente Ulei de Ceapa: Sesamum Indicum seed oil, Allium Ceppa seed oil, Nigella sativa seed oil, Argania spinosa seed oil, Triticum sativum plant oil, Hibiscus rosaimensis flower.

natural
on

Gama de cosmetice ayurvedice Sattva, produse in India dupa retete autentice contine:

Vopsele de par henna 
Vopsea Henna pentru o colorare naturala a parului natural, vopsit chimic si al firelor albe. Previn caderea parului si ii confera o culoare rezistenta, volum si stralucire. 100% naturale! Made in India! Cantitate 150gr.

Henna pentru tatuaje 
Henna pentru tatuaje temporare, 100% naturala, pentru copii si adulti. Ideala pentru  evenimente speciale: petreceri, zile de nastere, festivitati, intalniri cu prietenii.

Sapunuri cu glicerina
Combinatia unica de glicerina si extracte vegetale din sapunurile Sattva curata pielea cu delicatete, o hidrateaza si o lasa supla si catifelata. Parfumul stimuleaza simturile si lasa pielea placut parfumata.

Ser de fata cu Aur 23K
Ser facial pe baza de uleiuri care hidrateaza, catifeleaza pielea si particule din aur de 23K care combat semnele vizibile ale imbatranirii pielii si contribuie la regenerarea acesteia.

Produse aromaterapie: Betisoare Parfumate + Lumanari parfumate
Betisoarele Sattva sunt realizate manual, conform unei traditii vechi de 400 de ani, din lemn de bambus, rasina vegetala, miere si esente din flori, plante si lemn. Parfumul este 100% natural. 19 arome disponibile

Lumanarea Sattva este disponibila in 4 arome:  Vanilie si Guava, Santal si Pin, Trandafir Indian si Mango, Lavanda si Trandafir Indian. Lumanarile parfumate Sattva Ayurveda contin ceara de soia naturala si au un parfum 100% natural dat de uleiuri esentiale. 

Produse pentru par
Gama pentru par contine 4 uleiuri pentru par, 100% naturale, bogate in plante folosite in India de sute de ani pentru ingrijirea parului, 4 tonicuri pentru sanatatea scalpului si a parului, 2 balsamuri de par ayurvedice ideale pentru toate tipurile de par si 4 sampoane ayurvedice care mentin scalpul curat si parul sanatos. 

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .