Tratament scalp uscat cu goji si mancarimi cu aloe, 150ml – Maternatura
Tratament scalp uscat cu goji si mancarimi cu aloe – Maternatura
Tratament scalp uscat cu aloe, 150ml – Maternatura
  • -20%
Tratament scalp uscat cu goji si mancarimi cu aloe, 150ml – Maternatura
Tratament scalp uscat cu goji si mancarimi cu aloe – Maternatura
Tratament scalp uscat cu aloe, 150ml...

Tratament scalp uscat cu aloe, 150ml – Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP65  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 75,00 Lei
75,00 Lei
60,00 Lei cu TVA

- calmeaza scalpul iritat si pielea inrosita
- atenueaza mancarimile
- hidrateaza intens pielea scalpului

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Tratament nutritiv scalp cu aloe vera Maternatura, 150ml
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Tratamentul nutritiv Maternatura este o tonic pentru scalp cu aloe vera care hidrateaza scalpul uscat, calmeaza mancarimile la nivelul scalpului si iritatiile.

Contine apa florala de lavanda, acid hialuronic, aloe vera, si extracte de castravete, hibiscus si goji. Aloe vera si acidul hialuronic hidrateaza, iar apa florala de lavanda atenueaza roseata, iritatiile si revigoreaza pielea.

Beneficii tratament nutritiv scalp uscat Maternatura
- calmeaza scalpul iritat si pielea inrosita
- atenueaza mancarimile
- hidrateaza intens pielea scalpului

Utilizare: tonicul pentru scalp se aplica pe scalpul proaspat spalat, cu miscari circulare pentru a stimula circulatia. Nu necesita clatire. In caz de nevoie, se poate aplica si pe scalpul uscat, intre spalari. Se poate folosi ca tratament intensiv la nevoie sau in mod constant pentru a hidrata pielea scalpului.

Sfaturi pentru a evita deshidratarea scalpului:
- pentru spalarea scalpului foloseste samponul pentru par uscat cu musetel Maternatura. Curata scalpul in mod delicat, fara sa-l usuce.
- evita uscarea parului cu aer foarte cald. In zilele intre spalari, in caz de mancarimi la nivelul scalpului, se poate folosi lotiunea nutritiva cu aloe.  
- in caz de scalp uscat cu matreata, exfoliaza pielea capului cu scrub-ul pentru scalp cu arbore de ceai Maternatura. Dupa exfoliere samponeaza folosind samponul cu musetel si aplica lotiunea nutritiva cu aloe pe scalp inainte de uscarea parului.

Ingrediente tonic pentru scalp nutritiv cu aloe vera: Aqua [Water] (Eau), Lavandula angustifolia (Lavender) flower/leaf/stem water (*), Sodium hyaluronate, Lactic acid, Lycium barbarum fruit extract (*), Aloe barbadensis leaf extract (*), Cucumis sativus (Cucumber) fruit extract, Hibiscus sabdariffa flower extract (*), Glycerin, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Saccharide isomerate, Citric acid, Sodium citrate.

*ingredient bio

Nickel Tested
on
vegan
on
Alege tipul de Par
Par uscat, tratat
bio
on
Curly-Girl
on

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .