Tratament antimatreata cu papadie, 150ml - Maternatura
Tratament antimatreata cu papadie - Maternatura
Tratament antimatreata cu papadie
  • -20%
Tratament antimatreata cu papadie, 150ml - Maternatura
Tratament antimatreata cu papadie - Maternatura
Tratament antimatreata cu papadie

Tratament antimatreata cu papadie, 150ml - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP66  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 75,00 Lei
75,00 Lei
60,00 Lei cu TVA

- indeparteaza matreata grasa si uscata
- calmeaza mancarimile
- previne reaparitia matretii

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Tratament antimatreata cu papadie Maternatura, 150ml
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Tratamentul antimatreata cu papadie Maternatura este un tonic pentru scalp purificator care nu doar previne aparitia matretii ci o si combate cu succes.


Lotiunea (tonic pentru scalp) combate proliferarea microorganismelor responsabile de formarea matretii si previne reaparitia acesteia. Restabileste echilibrul scalpului si calmeaza mancarimile. Se poate folosi ca atare pentru a mentine scalpul curat, dupa ce în prealabil matreata a fost îndepărtata folosind setul tratament antimatreata Maternatura.


Contine: apa florala de musetel, acid hialuronic, extracte de castan, papadie, brusture, anghinare, salvie, cafeina, niacinamide, ulei de neem, zinc.

Utilizare:
lotiunea antimatreata se aplica dupa samponare, inainte de uscarea parului, dar se poate folosi si intre spalari, pe scalpul uscat.


Sfaturi pentru a evita deshidratarea scalpului:

- exfoliaza pielea capului cu scrub-ul pentru scalp cu arbore de ceai Maternatura. Prin exfoliere se inlatura murdaria, celulele moarte, sebumul, depunerile de produse si se deblocheaza foliculii.

- foloseste samponul antimatreata cu brusture Maternatura pentru a inlatura matreata.

- foloseste lotiunea purificatoare cu papadie Maternatura pentru a calma si revigora pielea capului. Combate matreata si contribuie la obtinerea unui scalp curat. Se aplica dupa samponare, inainte de uscarea parului, dar se poate folosi si intre spalari, pe scalpul uscat.

Ingrediente tonic pentru scalp antimatreata: Aqua [Water] (Eau), Chamomilla recutita (Matricaria) flower water (*), Sodium hyaluronate, Aesculus hippocastanum (Horse chestnut) seed extract, Ammonium glycyrrhizate, Biotin, Caffeine, Niacinamide, Panthenol, Taraxacum officinale (Dandelion) rhizome/root extract (*), Yeast ferment extract, Zinc gluconate, Lactic acid, Arctium lappa root extract (*), Cynara scolymus (Artichoke) leaf extract (*), Salvia officinalis (Sage) leaf extract (*), Melia azadirachta seed oil (*), Glycerin, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Potassium sorbate.*

*ingredient bio

Nickel Tested
on
vegan
on
bio
on
Curly-Girl
on

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .