Hidrolat de Neroli, 100ml - Saimara
Hidrolat de Neroli, 100ml - Saimara
Hidrolat de Neroli, 100ml - Saimara
Hidrolat de Neroli, 100ml - Saimara

Hidrolat de Neroli, 100ml - Saimara

(momentan nicio recenzie)
Producator : Saimara   |  
SAI067  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 39,00 Lei
39,00 Lei cu TVA

Apa florala sau hidrolatul de Neroli sustine bunastarea emotionala, incurajeaza relaxarea, somnul, rasfata simturile, fizicul, mintea.

Apa florala de Neroli este ideala pentru îngrijirea oricărui tip de ten, îndeosebi a tenului uscat, sensibil, tern, matur, lipsit de vitalitate, și pentru îngrijirea pielii delicate, sensibile a copiilor.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 
Beneficii Hidrolat (Apă Florală) de Neroli

Apa florală, cunoscută și sub denumirea de hidrolat sau hidrosol, de Neroli Saimara este naturală, obținută prin distilarea florilor de portocal. Ideală pentru îngrijirea oricărui tip de ten, îndeosebi a tenului uscat, sensibil, tern, matur, lipsit de vitalitate, și pentru îngrijirea pielii delicate, sensibile a copiilor. Are un efect calmant, de catifelare, regenerare, relaxare și tonifiere.

Folosită în aromaterapie, apa de neroli are efect calmant, liniștitor și echilibrant. Ajută la păstrarea și restabilirea echilibrului emoțional, reducând stresul, isteria, stările de nervozitate, disconfortul mental și emoțional. Induce starea de relaxare și bine, ridică moralul, îmbunătățește încrederea în propria persoană.

Adăugat în apa de baie, hidrolatul de neroli reduce încordarea, încurajează relaxarea, somnul, răsfață simțurile, fizicul și mintea.

Suzanne Catty, autorul cărții Hydrosols: The Next Aromatheraphy, susține că apa florală de neroli are un efect ușor sedativ, fără să provoace somnolență, și că este de mare ajutor persoanelor care suferă de ADHD (tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate).

Hidrolatul de neroli susține mental și emoțional persoanele care au hotărât să renunțe, definitiv sau temporar, la un obicei sau o adicție (renunțare la fumat, cafeină, privarea de alimente cu mult zahăr în cazul dietelor, renunţarea la produsele de origine animală pe perioada posturilor religioase, etc).

Se poate folosi pentru parfumarea și împrospătarea îmbrăcămintei (a nu se folosi în cazul materialelor delicate), lenjeriilor de pat, prosoapelor.

Aroma: apa de neroli are o aromă dulce, plăcută, care învăluie corpul într-o mireasmă magică, seducătoare, citrică și florală, caracteristică de flori de portocal. Aroma sa plăcută este apreciată atât de copii, cât și de adulți, femei și bărbați deopotrivă. Are o aromă complexă foarte asemănătoare cu cea a uleiului esențial de neroli.

Detalii
Ingrediente: mentha piperita flower/leaf/stem water**, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, water.

* ingredient bio

Conține 99,4% ingrediente bio.

Apele florale Saimara conțin Geogard (benzyl alcohol, dehydroacetic acid, water), conservant acceptat de organismele de certificare bio. Prezența acestui conservant mărește termenul de valabilitate al hidrolatelor de la maxim 6 luni, fără conservant, la 24 de luni.

Cultură: organică
Țara de origine: Franța
Kid Friendly: DA
Metoda de obținere: distilare
Partea plantei din care s-a obținut apa florală: flori, frunze, tulpină
Ambalare: în recipient de sticlă de 100 ml, de culoare brună, prevăzut cu pulverizator spray
Utilizare:
se poate aplica pe piele ca atare, se poate folosi ca loțiune tonică cu ajutorul unei dischete demachiante, ca spray revigorant în perioadele caniculare, în aromaterapie, și ca ingredient pentru formularea de creme, loțiuni tonice, demachiante, măști, șampoane, deodorante, apă de gură sau pastă de dinți.
Păstrare & Precauții
A se păstra în recipientul original la temperatura camerei, departe de surse de căldură, la loc ferit de lumina directă a soarelui.
A nu se lasă la îndemâna copiilor.
A se evita contactul cu ochii.
A nu se utiliza în caz de alergii sau sensibilități cunoscute.
A se aplica doar pe piele intactă.
Uz cosmetic.
bio
on
kid
on
Nou

Cu deodorantul Saimara, zilele caniculare, transpiratia abundenta, mirosurile neplacute si petele inestetice de pe haine nu mai sunt o problema.

Deodorantul Saimara te mentine fresh pe tot parcursul zilei, intr-un mod natural. Deodorantul Saimara este un produs certificat BIO de AIAB Italia, pe baza de bicarbonat de sodiu, si NU CONTINE aluminiu, alcool, parabeni.

Gama contine 5 deodorante cu bicarbonat, sub forma de roll-on, fiecare cu propria sa nota de parfum:

Tropical Wood - parfum oriental lemnos; Wild Sense - parfum exotic cu note fructate; Gentle Rain - parfum floreal, delicat; Sun Dance - parfum fresh de citrice; Sweet Dream - parfum dulce, delicat

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii
group_work .