Gel fortificant cu ulei de ricin negru, 524ml - Cantu

Gel fortificant cu ulei de ricin negru, 524ml - Cantu

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Cantu Beauty   |  
FED_CNT08  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 39,00 Lei
39,00 Lei cu TVA

Gelul de par Cantu cu ulei de ricin negru defineste fiecare bucla, previne si combate electrizarea parului, asigura o fixare puternica timp indelungat, confera parului textura si elasticitate. Nu incarca.

Gelul Cantu este un produs CG approved ideal pentru parul ondulat, cret ingrijit conform metodei curly girl.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Gel fortificant cu ulei negru de ricinCantu, 524ml
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Gelul fortificant cu ulei negru de ricin de la Cantu ofera fixare puternica, in timp ce mentine parul hidratat si sanatos. Imbogatit cu ulei de ricin negru jamaican si unt de Shea, acesta va exploata la maxim potentialul parului tau, redandu-i textura si elasticitatea.

Ofera o fixare puternica si de lunga durata, fiind recomandat chiar si pentru parul subtire sau foarte deteriorat. Elimina electrizarea parului, in timp ce defineste fiecare suvita, fiind gelul perfect pentru zilele ploioase.

Gelul fortificant Cantu este CG approved fiind ideal pentru persoanele care isi ingrijesc parul ondulat, cret conform metodei curly girl.

Mod de utilizare: Poate fi aplicat atat pe parul ud, cat si pe uscat. Aplica o cantitate adecvata si lasa parul sa se usuce in aer liber. Daca nu ai mult timp la dispozitie, foloseste difuzorul.

Ingrediente INCI: Water (Aqua/ Eau), Carbomer, Polysorbate-20, VP/VA Copolymer, Fragrance (Parfum), Ricinus Communis (Black Castor) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Ethylhexylglycerin, Glycereth-2 Cocoate, Glycerin, Disodium EDTA, Hydrolyzed Soy Protein

Cauta produsul dorit folosind filtrele
Produse Styling CG
Curly-Girl
on
Nou

Daca esti posesoarea unui par cret, ondulat si doresti sa te mandresti cu buclele definite si stralucitoare din copilarie trebuie sa acorzi o atentie speciala produselor cu care iti ingrijesti parul.

Daca te-ai hotarat sa urmezi metoda de ingrijire Curly Girl, produsele pe care trebuie sa le folosesti trebuie sa fie curly girl approved. Produsele Cantu disponibile la noi pe site sunt toate CG approved: cowash, crema hidratanta pentru activarea buclelor, gel de par, spray pentru fixarea buclelor, spray pentru pieptanarea parului, spray pentru revitalizarea buclelor, spuma de par, etc.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .