Tratament par gras cu rozmarin, 150ml – Maternatura
Tratament par gras cu rozmarin Maternatura
Tratament par gras cu rozmarin
Tratament par gras cu rozmarin, 150ml – Maternatura
Tratament par gras cu rozmarin Maternatura
Tratament par gras cu rozmarin

Tratament par gras cu rozmarin, 150ml – Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP63  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 75,00 Lei
75,00 Lei cu TVA

- elibereaza scalpul de sebumul in exces
- amelioreaza efectele neplacute ale dermatitei seboreice
- revitalizeaza parul

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Tratament cu rozmarin pentru par gras si dermatita seboreica, 150ml – Maternatura

Tratamentul pentru par gras Maternatura este un tonic pentru scalp cu rozmarin care regleaza secretia de sebum si revigoreaza scalpul. Este ideal si in caz de dermatita seboreica.

Contine apa florala de rozmarin, acid hialuronic, ulei de arbore de ceai si cistus, extract de cimbru. Apa florala de rozmarin stimuleaza cresterea parului, combate caderea, intareste radacina, regleaza secretia de sebum, calmeaza iritatiile, uleiurile esentiale purifica scalpul, iar acidul hialuronic hidrateaza pielea capului.

Beneficii tratament antimatreata Maternatura
- combate și regleaza secretia de sebum
- amelioreaza efectele neplacute ale dermatitei seboreice
- revigoreaza pielea scalpului
- prelungeste senzatia de curat a parului


Utilizare: tonicul pentru scalp se aplica pe scalpul proaspat spalat, cu miscari circulare pentru a stimula circulatia. Nu necesita clatire. In caz de nevoie, poti aplica si pe scalpul uscat, intre spalari.  Se poate folosi ca tratament intensiv la nevoie sau in mod constant pentru a mentine scalpul curat.


Sfaturi pentru a evita deshidratarea scalpului:
- pentru a mentine scalpul curat foloseste lotiunea impreuna cu samponul purificator cu cistus Maternatura. Acesta curata parul in mod delicat fara sa stimuleze productia de sebum.
- foloseste lotiunea si intre spalari. Calmeaza, revigoreaza si combate mirosul neplacut al scalpului gras.
- in caz de matreata se recomanda utilizarea inainte de sampon a a exfoliantului antimatreata Maternatura. In acest caz pasii de urmat sunt acestia: 1. peeling cu scrubul pentru scalp, 2. sampon cu cistus, 3. lotiune reglare sebum cu rozmarin.

Ingrediente tonic scalp reglare sebum cu rozmarin: Aqua [Water] (Eau), Rosmarinus officinalis flower/leaf/stem water (*), Sodium hyaluronate, Epilobium fleischeri extract, Lactic acid, Hamamelis virginiana (Witch hazel) leaf extract (*), Thymus vulgaris (Thyme) flower/leaf extract (*), Melaleuca alternifolia flower/leaf/stem oil, Cistus ladaniferus leaf oil, Glycerin, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Potassium sorbate.

*ingredient bio

Nickel Tested
on
vegan
on
Alege tipul de Par
Par Gras, Matreata
bio
on

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .