Gel cu seminte de in don’t shrink, 426gr - Aunt Jackie’s

Gel cu seminte de in don’t shrink, 426gr - Aunt Jackie’s

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Aunt Jackie's   |  
FED_AJCK01  |   Livrare in 1-2 zile

Ultimele produse in stoc
PRP: 58,00 Lei
58,00 Lei cu TVA
  • gel de par Curly Girl ideal pentru a obtine bucle sau onduleuri flexibile, hidratate
  • ideal pentru toate tipurile de par cret, tipar 1c – 4c
  • ajuta buclele sa arate natural, fara sa le incarce si fara sa reduca lungimea parului

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Gel de par cu seminte de in Don't Shrink Aunt Jackie's, 426 gr

Ofera-le buclelor tale rasfat cu acest gel cu seminte de in Don’t Shrink de la Aunt Jackie’s Curls & Coils. Contine extracte hidratante de seminte de in, unt de Shea si ulei de masline extravirgin.  Bogate in acizi grasi Omega 3, semintele de in sunt des utilizate ca remediu natural pentru stimularea cresterii parului, impotriva subtierii firului de par si pentru sanatatea scalpului, in general. Gelul nu lasa pe par o crusta lipicioasa, dimpotriva, buclele vor ramane moi si flexibile.

Mod de utilizare: o cantitate mica poate fi folosita pe parul curat si uscat, dar acest gel cu seminte de in functioneaza cel mai bine pe parul ud sau umed. Aplica o cantitate mai mare pentru parul foarte cret sau daca iti doresti elongarea buclelor.

Ingrediente: Water, Glycerin, Carbomer, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, PVP, Polysorbate-20, Hydrolyzed Wheat Protein, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Potassium Sorbate, Amyl Cinnamal, Linum Usitatissimum Seed Oil, Tocopherol

Ingrediente: Aqua, Glycerin, Carbomer, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, Polyvinylpyprrolidone, Polysorbate-20, Hydrolyzed Wheat Protein, Parfum, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Potassium Sorbate, Linum Usitatissimum Seed Oil, Tocopherol, d-Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional.

Cauta produsul dorit folosind filtrele
Produse Styling CG
Stock Limitat
on
Curly-Girl
on
Nou

Produsele Aunt Jackie's sunt formulate special pentru ingrijirea parului cret si ondulat, hidrateaza si definesc buclele in mod natural.

Toate produsele Aunt Jackie's listate in magazinul nostru sunt CG approved, fiind ideale pentru metoda Curly Girl de ingrijire a parului cret, ondulat.

Produsele hidrateaza buclele, le catifeleaza si le confera elasticitate. Produsele de styling definesc buclele fara efort si le ofera sustinere.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .