Ulei ayurvedic protectie culoare par, 50ml - Khadi
Centella asiatica
Ulei ayurvedic protectie culoare par, 50ml - Khadi
Ulei ayurvedic protectie culoare par, 50ml - Khadi
Centella asiatica
Ulei ayurvedic protectie culoare par,...

Ulei ayurvedic protectie culoare par, 50ml - Khadi

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Khadi   |  
KHA101A  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 59,00 Lei
59,00 Lei cu TVA

Te vopsesti cu henna si doresti sa te bucuri de o culoare vibranta, care rezista pentru mai mult timp? Doresti sa protejezi nuanta obtinuta de factorii externi care afecteaza pelicula de culoare obtinuta cu henna? Doresti sa revigorezi culoarea parului si sa-i conferi extra stralucire?

Atunci uleiul Color Care de la Khadi pentru protectia culorii este alegerea perfecta pentru tine.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Ulei ayurvedic pentru protectie culoare par Khadi (ulei de par Color Care), 50ml
♦ produs CG pentru metoda Curly Girl ♦

Rolul uleiului Color Care Khadi este acela de a proteja culoarea obtinuta cu vopselele de par pe baza de henna Khadi. Uleiul fixeaza pigmentii de culoare si formeaza in jurul firului de par o pelicula protectoare care protejeaza de factorii termici sau fizici care afecteaza firul de par.

In plus uleiul Color Care intensifica culoarea obtinuta cu henna. Te vei bucura de o culoare o culoare vibranta, care rezista pentru mai mult timp.

100% Natural. Made in India. Ideal pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru parul cret.

Secretul acestui ulei consta intr-un elixir de plante ayurvedice:

Centella este un ingredient care hidrateaza intens firul de par. Ii ofera vitamine si antioxidanti, regenereaza parul si il hidrateaza.

Senna (cunoscuta si cu denumirea de cassia sau henna neutra) formeaza un strat protector in jurul firului de par care sigileaza pigmentul de culoare. Poate sigila culoare deoarece suplineste lipsa keratinei cauzata de factori externi care au afectat firul de par.

Ulei de broccoli, considerat un adevarat elixir pentru par, protejeaza culoarea, confera parului stralucire fara sa-l incarce.

Utilizare: aplicati o mica cantitate de ulei (2-3 pulverizari) in mod uniform pe lungimea parului, insistand pe varfuri. Se aplica pe parul uscat, se infasoara parul intr-un prosop si se lasa sa actioneze 30 - 60 de minute. Pentru rezultate optime se recomanda lasarea uleiului sa actioneze peste noapte. Se inlatura cu oricare din sampoanele ayurvedice Khadi.

Uleiul Color Care Khadi se poate folosi si ca un ulei leave-in (trebuie folosita o mica cantitate de ulei).

Protejeaza culoarea obtinuta cu vopselele henna Khadi. Se aplica la 24h dupa vopsirea cu henna sau inainte de prima samponare dupa vopsire (la 3-4-5 zile cand se spala parul in mod normal).

Ingrediente Ulei de par Color Care Khadi: Sesamum Indicum Seed Oil*, Oryza Sativa Bran Oil*, Eclipta Alba Extract Leaf Extract*, Centella Asiatica Leaf Extract*, Cassia Italica Leaf Extract, Glycerin, Isoamyl Laurate, Caprylic/Capric Triglyceride, Azadirachta Indica Leaf Extract*, Brassica Oleracea Italica Seed Oil, Emblica Officinalis Fruit Powder*, Triticum Vulgare Germ Oil, Lawsonia Inermis Leaf Extract*, Vitis Vinifera Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Cedrus Deodara Wood Oil, Azadirachta  Indica Seed Oil*, Mentha Piperita Oil, Vetiveria  Zizanoides Root Oil, Aqua, Limonene**, Linalool*

* ingredient bio
** componente uleiuri esentiale
100% natural

vegan
on
Alege tipul de Par
Vopsea de par
Cauta produsul dorit folosind filtrele
Masti CG
bio
on
Curly-Girl
on
Nou

Cosmetice ayurvedice certificate Khadi

Descoperiti Khadi, o gama de cosmetice ayurvedice naturale certificate pe baza de plante indiene cu proprietati miraculoase pentru piele si par.

Create exclusiv din ingrediente pure cu proprietati terapeutice, 100% naturale obtinute din surse vegetale, cosmeticele Khadi ofera o ingrijire naturala a pielii si a parului. Printre cele mai vechi plante indiene utilizate in compozitia produselor cosmetice Khadi se numara: amla, brahmi, bhringraj, neem, tulsi, shikakai, reetha, henna, indigo, lemn de santal, vetiver, trandafir de damasc, hibiscus, manjistha, nutgrass (nagar motha), ulei de cocos, ulei de susan, etc.

Rasfata-ti tenul si reda-i stralucirea naturala cu mastile ayurvedice pe baza de argila indiana Multani Mitti (argila Fuller) si uleiurile faciale cu lotus roz, violete, trandafir, hibiscus sau crin alb.

Pentru ingrijirea parului, Khadi ofera o gama variata de produse ayurvedice menite sa ingrijeasca si sa vopseasca in mod natural toate tipurile de par: produse pentru stimularea cresterii parului, produse pentru eliminarea matretii,  produse pentru curatarea si conditionarea parului si vopsele de par naturale pe baza de henna pentru o colorare sanatoasa a parului (henna rosu, henna saten deschis, henna saten inchis, henna negru).

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .