Plasture anticadere par cu ginseng,  30buc - Maternatura

Plasture anticadere par cu ginseng, 30buc - Maternatura

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Maternatura   |  
MNP6321  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 109,00 Lei
109,00 Lei cu TVA
  • plasture anticadere par cu ginseng si cofeina
  • combate caderea parului si creste mai puternic, viguros
  • contine 30 de plasturi anticadere par

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Plasture pentru a combate caderea parlui Maternatura, 30 bucati

Plasture anticadere par formulat cu ingrediente naturale care combat caderea parului si fac ca parul sa creasca mai puternic si mai viguros. Plasturele Maternatura combate caderea parului eliberand substante active (ginseng si cofeina) care actioneaza sinergic si combat caderea, revitalizeaza si confera parului stralucire.

Ingredientele plasturelui sunt absorbite gradual timp de 6-8 ore pe timpul noptii. Contine 30 de plasturi cu 1,5 cm diametru.

Utilizare:

Plasturele anticadere se aplica pe ceafa pe linia parului, pe pielea curata si uscata. Se lasa sa actioneze 6-8 ore pe perioada noptii. Se inlatura in mod delicat fara a-l rupe sau uda cu apa.

Ingrediente Plasture anticadere par Maternatura: acrylates copolymer, olea europea leaf extract, coffee arabica seed extract, rosemary extract, pan ginseng root extract, sodium hyaluronate.

*ingredient organic

Uz extern. A se citi cu atentie instructiunile de utilizare. A nu se mai utiliza in caz de iritatii sau sensibilitate la produs.

bio
on
Curly-Girl
on

Maternatura ofera produse cosmetice bio, bogate in ingrediente naturale, pentru ten, corp si par. Produsele sunt versatile si au un spectru larg de aplicabilitate. Poti alege dintr-o varietate de produse: de la sampoane naturale, produse de styling pentru par, creme pentru ten, pana la creme pentru copii.

Indiferent de tipul de par (uscat, fragil, gras, vopsit chimic, ondulat sau cret) Maternatura are produsul de care ai nevoie.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .