Crema de fata si corp, 200ml - Avril

Crema de fata si corp, 200ml - Avril

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Avril   |  
AV486  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 50,00 Lei
50,00 Lei cu TVA
  • hidrateaza si catifeleaza pielea
  • imbogatita cu unt de shea si aloe vera
  • crema de fata & corp ideala pentru toate tipurile de piele

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Crema de fata si corp Avril, 200ml 

Esti in cautarea unui produs hidratant pe care sa-l folosesti atat pentru ten cat si pentru corp? Pleci in vacanta si doresti sa iei cu tine un singur produs care sa-ti hidrateaza fata si corpul? Ai pielea uscata, deshidratata?

Oricare ar fi situatia ta, crema pentru fata si corp, 2 in 1, Avril este alegerea perfecta. Hidrateaza straturile superioare ale epidermei, catifeleaza si protejeaza pielea de efectele pe care il au factorii externi (soare, frig, gel de dus, etc). Crema are o formula naturala, bogata in unt de shea si aloe vera, si se absoarbe rapid

Crema de fata si corp Vegana, certificata bio de ECOCERT, Made in Franta. 

Utilizare: se aplica o mica cantitate de crema si se maseaza pana cand intra in piele. Aplicati o cantitate generoasa de crema pe zonele mai uscate: picioare, genunchi, maini, coate...

Crema de fata si corp Avril a fost formulata si testata pentru a se folosi de la 3 ani in sus. 

Ingrediente: aqua (water), caprylic/capric triglyceride, cetyl lactate, cococaprylate, cetearyl alcohol, glyceryl stearate se, glyceryl caprylate, butyrospermum parkii (shea) butter*, aloe barbadensis leaf juice powder*, glycerin, maris sal, laminaria digitata extract, cetearyl glucoside, xanthan gum, tocopherol, levulinic acid, sodium levulinate, lactic acid, sodium citrate, sodium benzoate, potassium sorbate, citric acid, parfum (fragrance).

* ingredient bio

99% din ingrediente sunt de origine naturala 

21% din ingrediente sunt bio

vegan
on
bio
on

Ca sa atragi toate privirile, sa fii admirata sau sa iesi in evidenta foloseste produsele de machiaj bio Avril.

Avril iti propune o gama de machiaj bio certificata de ECOCERT care iti permite sa te machiezi in mod natural si sa arati perfect si mereu in centrul atentiei: fonduri de ten bio (4 nuante), rujuri bio, rimel/mascara bio, creioane de ochi bio (negru, blu, maro, gri si verde), creion contur buze bio, farduri de pleoape bio si lacuri de unghii/oje naturale, vegane, fara PEG-uri, formaldehida, toluen si alte sustante chimice sau derivate din petrol.

Alege natura! Alege produsele de machiaj bio marca Avril!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .