Manusa exfolianta Kessa - Erbe di Janas
Manusa exfolianta Kessa - Erbe di Janas
Manusa exfolianta Kessa - Erbe di Janas
Manusa exfolianta Kessa - Erbe di Janas

Manusa exfolianta Kessa - Erbe di Janas

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Le erbe di Janas   |  
JNSKES  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 39,00 Lei
39,00 Lei cu TVA
  • indeparteaza celulele moarte si imupuritatile
  • ajuta in lupta impotriva celulitei
  • lasa pielea curata, catifelata și intinerita

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Manusa exfolianta Kessa

Manusa Kessa este folosita de secole in ritualurile hammam din Maroc ca un adevarat remediu de sanatate si frumusete. Manusa de gomaj marocana este confectionata din vascoza 100%, exfolieaza pielea mai bine decat orice produs exfoliant si o pregateste pentru celelate tratamente de infrumusetare.


De ce sa folosesti manusa kessa:

- indeparteaza celulele moarte de pe corp
- ajuta in lupta impotriva celulitei
- contribuie la tratarea foliculitei
- reactiveaza circulatia
- uniformizeaza tonul si textura pielii
- lasa pielea curata, catifelata și intinerita
- pregateste pielea pentru tratamentele de infrumusetare care urmeaza


Utilizare: Spalati pielea cu un gel de dus sau sapun, clatiti si masati pielea cu manusa folosind miscari circulare. Gomajul cu manusa Kessa se face de 1-2 ori pe saptamana. Manusa trebuie lasata sa se usuce dupa fiecare utilizare. A se inlocui după 3-4 luni de utilizare.
A nu se folosi pe ten. A nu se utiliza pe zonele sensibile, taieturi, iritatii, inflamatii.

* pretul afisat este pentru o manusa. Daca doriti o anumita culoare, va rugam specificati acest aspect in campul cupoane. In caz contrar culoarea manusii va depinde de disponibilitatea la momentul comenzii.

Pudre ayurvedice si uleiuri cosmetice Erbe di Janas

Ai grija de pielea ta si rasfata-te cu masti ayurvedice homemade care sa  redea tenului luminozitate, un aspect sanatos si sa revitalizeze pielea. Pudrele ayurvedice de lemn de santal, trandafir de damasc, hibiscus, amla, neem, tulsi si nagar motha (nutgrass) sunt cateva din pudrele cosmetice Erbe di Janas cu proprietati benefice pentru piele, care se pot folosi ca masca naturala pentru ten.

Parul tau si-a pierdut stralucirea? Varfurile s-au degradat iar parul are un aspect nesanatos? Repara-l cu pudrele cosmetice Erbe di Janas care iti permit sa-ti faci in casa o masca ayurvedica pentru par (reparatoare pentru parul deteriorat si vopsit, hidratanta pentru parul uscat sau o masca pentru a preveni caderea parului). Brahmi, kapoor kachli, manjistha, shikakai, tulsi, neem brahmi, amla, etc sunt pudrele ayurvedice Erbe di Janas care se pot folosi pentru masti capilare.

Pentru colorarea parului in mod natural opteaza pentru pudrele ayurvedice henna rosu cald, henna rosu rece, indigo, manjistha sau hibiscus.

Gama de produse naturale Erbe di Janas contine si uleiuri naturale presate la rece (migdale dulci, germeni de grau, susan, coacaze, chimen) si uleiuri esentiale naturale de portocale, lamaie si lavanda.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .