Ulei antirid cu brahmi si manjistha, 120 ml - Soultree

Ulei antirid cu brahmi si manjistha, 120 ml - Soultree

4.2 stele (din 5 recenzie)
Producator : Soultree   |  
ST04  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 79,00 Lei
79,00 Lei cu TVA

Grazie uleiurilor hidratante si a plantelor ayurvedice din compozitie, uleiul antirid Soultree ajuta la incetinirea procesului de imbatranire. Uleiul previne aparitia ridurilor, hidrateaza intens pielea lasand-o catifelata si placut parfumata.

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Ulei antirid bio cu brahmi si manjistha Soultree, 120ml

Bogat in ingrediente ayurvedice cu proprietati antirid (brahmi, bala si shatavari) si ingrediente hidratante (ulei de susan si de caise, manjistha), uleiul antirid Soultree previne aparitia ridurilor, catifeleaza si hraneste pielea. Uleiul poate fi folosit atat pentru ten cat si pentru corp, de femei si barbati. Ideal pentru toate tipurile de piele.

Produs certificat BIO de BDIH Germania. Made in India.

Ingrediente naturale: uleiuri de floarea soarelui, susan, orez si samburi de caise, extracte vegetale de shatavari, bala, arjuna, brahmi, manjistha, ulei esential de ylang ylang si de vanilie, vitamina E

Utilizare: se aplica si se maseaza delicat cu miscari circulare. Vara se recomanda aplicarea inainte de dus, iar iarna dupa dus.

Ingrediente INCI: Helianthus annus (sunflower) oil*, Coco-caprylate/caprate, Oryza sativa (rice bran) oil, Sesamum indicum (sesame) seed oil*, Asparagus racemosus (shatavari) root extract*, Sida cordifolia (bala)*, Terminalia arjuna (arjuna)*, Centella asiatica (brahmi)*, Prunus armeniaca (apricot) kernel oil, Rubia cordifolia (manjistha) stem extract*, Cananga odorata flower oil,  Vanilla plantifolia fruit oil, Tocopherol, Linalool**, Geraniol**, Limonene**, Farnesol**, Eugenol, Isoeugenol**, Citral**, Coumarin**

* ingrediente bio

** componente ale uleiurilor esentiale

IMPORTANT - nu se recomanda utilizarea produsului in ca de alergie la unul din ingrediente.

Alege tipul de Ten
Ten Matur
Nou

Gama de produse Soultree contine produse pentru par (ulei stimulare crestere par, ulei nutritiv, balsam de par, sampoane ayurvedice), produse cosmetice pentru ten (creme de fata cu amla, turmeric sau sofran, geluri de curatare pentru ten, exfoliant cu santal si nuca, lotiune tonica de trandafir sau iasomie, balsamuri de buze, diverse arome) si produse cosmetice pentru corp (gel de dus, crema de corp).

Alege Soultree si bucura-te de beneficiile plantelor ayurvedice. Produsele vin direct din India si sunt certificate natural in Germania, de BDIH.

Cosmetice Ayurvedice naturale Soultree

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Comentarii pentru Ulei antirid cu brahmi si manjistha, 120 ml - Soultree

4.2
Rata medie
Bazat pe 5 evaluări
Ai folosit acest produs?
5 stars
Aurora I.
12/06/2017
Certified Buyer
Super bun
L-am folosit pentru hidratarea tenului si a corpului. Intra repede in piele si o lasa super catifelata. Are un miros divin. Il recomand cu cea mai mare incredere!
5 stars
Daciana
03/18/2018
Certified Buyer
Produs foarte bun!!!Recomand!!
Hidrateaza tenul si estompeaza ridurile( fata, gat, decolteu).Nu lasa pielea grasa!!
group_work .