Set 3 cosmetice cu extract melc Loom Supreme - Bioearth
Bioearth - Set 3 cosmetice cu extract melc Loom Supreme
  • -25%
  • Set
Set 3 cosmetice cu extract melc Loom Supreme - Bioearth
Bioearth - Set 3 cosmetice cu extract melc Loom Supreme

Set 3 cosmetice cu extract melc Loom Supreme - Bioearth

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Bioearth   |  
FED_SUPREME  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 585,00 Lei
585,00 Lei
438,75 Lei cu TVA

In loc de 585,00 Lei

  • netezesc ridurile, au efect de lifting si confera pielii fermitate
  • reduc semnele lasate de acnee, petele maronii
  • pentru orice varsta si tip de ten, pentru femei si barbati

Acest set contine

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Set cosmetice cu extract melc LOOM Supreme – Bioearth

Iti doresti un ten curat, catifelat, fara imperfectiuni? Setul de cosmetice bio cu extract de melc LOOM Supreme de la Bioearth este alegerea perfecta.

Secretia de melc este un ingredient cosmetic cu proprietati incredibile pentru piele, imposibil de creat intr-un laborator: hidrateaza, netezeste ridurile fine, amelioreaza ridurile profunde, combate acneea si regenereaza pielea astfel incat sa nu ramana semne de la acnee, etc.

Setul Loom Supreme contine 3 produse cu extract de melc si acid hialuronic: o crema pentru ten 50ml, un ser de fata 30ml si o crema de ochi si contur buze 2 in 1 30ml.

Produsele cosmetice din acest set pot fi folosite la orice varsta, indiferent de tipul de ten, atat de femei cat si de barbati.



Beneficii crema de fata, crema contur ochi si buze & ser de fata cu melc LOOM Supreme Bioearth

✔ netezesc ridurile fine si atenueaza ridurile profunde

✔ hidrateaza intens, lasand pielea supla si catifelata

✔ lasa pielea mai elastica, ferma si luminoasa

✔ uniformizeaza nuanta tenului deschizand la culoare petele maronii de pe piele

reduc semnele lasate de acnee, varicela, psoriasi, arsuri. Stimuleaza productia de elastina si colagen care au ca efect repararea tesuturilor pielii si regenerarea.

✔ crema de fata si serul de fata au efect de filler (de umplere a ridurile) si efect de lifting (redefinesc si remodeleaza conturul fetei).

✔ crema contur ochi si buze previne si atenueaza cearcanele si pungile de sub ochi, netezeste ridurile din zona ochilor si a gurii (ridurile cod de bara, marioneta, laba gastii, nazolabiale, etc)



Beneficii extract de melc

Hidrateaza, Hraneste si confera Elasticitate - bogat in ingrediente active, vitamine si minerale, extractul de melc protejeaza, hidrateaza pielea si contribuie la infrumusetarea acesteia. Lasa pielea catifelata, elastica si hidratata.

Protejeaza si are proprietati antioxidante - extractul de melc contine vitamina C si E, care combat efectele radicalilor liberi, ale inflamatiilor si incetinesc procesul de imbatranire al pielii.

Regenereaza si este Antirid - extractul de melc stimuleaza productia de elastina si colagen ceea ce inseamna ca combate imbatranirea pielii, imbunatateste tonusul si netezeste ridurile de expresie.

Reparator si Cicatrizant - extractul de melc contine alantoina, ingredient care grabeste procesul de reparare al pielii (ajuta procesul de reepitelizare). Uniformizeaza pielea in caz de semne lasate de acnee, cicatrici, si contribuie la uniformizarea nuantei pielii (reduce vizibil hiperpigmentarea).

Purificator si Exfoliant - extractul de melc contine peptide si acid glycolic, ingrediente care purifica pielea si stimuleaza procesul de regenerare al pielii, reducand astfel semnele lasate de acnee.



Compozitie extract de melc

Extractul de melc contine o combinatie inedita de substante active care au dovedit proprietati ice pentru orice tip de ten:

Acid Glicolic: exfoliaza delicat pielea, ii confera luminozitate si stimuleaza productia de colagen, fibra care da elasticitate pielii, mentine pielea sanatoasa si cu un aspect tanar.

Acid Lactic: indeparteaza in mod delicat celulele moarte de la suprafata pielii si favorizarea regenerarea celulara, regleaza secretia de sebum si are proprietati antiacneice.

Alantoina: stimuleaza procesul de reinnoire celulara, contribuind la regenerarea pielii.

Colagen: ajuta pielea sa-si mentina fermitatea si elasticitatea, scaderea nivelului de colagen al pielii duce la aparitia ridurilor fine.

Elastina: proteina esentiala cu rol de sustinere si mentinere a elasticitatii si fermitatii pielii.

Minerale: sunt elemente nutritive necesare pentru piele, la fel de importante pentru sanatatea pielii ca si vitaminele.

Mucopolizaharide: au rolul de a mentine apa in piele pentru a asigura hidratarea optima.

Peptide: purifica si inchid porii.

Vitamina A: stimuleaza productia de colagen la nivelul pielii, imbunatateste vizibil textura si aspectul general al pielii, combate si amelioreaza ridurile.

Vitamina C: protejeaza celulele de stresul oxidativ si neutralizeaza radicalii liberi responsabili de imbatranirea prematura a pielii.

Vitamina E: este un antioxidant cu rol important in combaterea radicalilor liberi responsabili de accelerarea procesului de imbatranire a pielii.



Ingrediente active Crema de fata cu extract de melc si acid hialuronic Loom Supreme BIOEARTH
  • secretie de melc 77%

  • extract de hibiscus cu efect tensor

  • acid hialuronic obtinut prin fermentarea plantelor

  • extracte bio de ovaz si galbenele

Ingrediente active Crema contur ochi si buze cu extract de melc si acid hialuronic LOOM Supreme Bioearth
  • secretie de melc 95%

  • extract de hibiscus cu efect tensor

  • acid hialuronic obtinut prin fermentarea plantelor

  • extracte vegetale cu proprietati tonifiante, drenante si antirid - ginseng bio, cafeina, cafea, alge rosii

  • extracte vegetale cu proprietati lenitive si calmante – musetel si hamamelis bio

Ingrediente active ser de fata cu extract de melc si acid hialuronic LOOM Supreme Bioearth
  • Secretie de melc 95%

  • extract de hibiscus cu efect tensor

  • acid hialuronic obtinut prin fermentarea plantelor

  • extracte vegetale de aloe, ginseng, hamamelis, galbenele

Gama cu melc Loom Bioearth contine si produse pentru curatarea si tonifierea tenului: spuma demachianta, lapte demachiat, lotiune tonica. Aceste produse se pot comanda separat (nu fac parte din set)



Ingrediente crema de fata cu extract de melc: aqua (water), glyceryl stearate se, snail secretion filtrate*, sodium stearoyl lactylate, cetearyl alcohol, butyrospermum parkii (shea) butter*, caprylic/capric triglyceride, coco-caprylate/caprate, polyglyceryl-6 distearate, sorbitan stearate, dicaprylyl carbonate, cocos nucifera (coconut) oil*, candelilla cera, sodium hyaluronate, hydrolyzed hyaluronic acid, hydrolyzed hibiscus esculentus extract, avena sativa (oat) kernel extract*, calendula officinalis flower extract*, jania rubens extract, allantoin, jojoba esters, glycerin, dextrin, tocopheryl acetate, polyglyceryl-3 beeswax, cetyl alcohol, caprylyl glycol, lactic acid, phenethyl alcohol, benzyl alcohol, sodium benzoate, potassium sorbate.

Ingrediente crema de ochi si riduri buze cu melc: aqua (water), coconut/ palm kernel alkanes, glyceryl stearate se, snail secretion filtrate*, caprylic/ capric triglyceride, sodium stearoyl lactylate, cetearyl alcohol, zea mays (corn) starch, sorbitan stearate, mica, glycerin, coco-caprylate/caprate, hydrolyzed hibiscus esculentus extract, sodium hyaluronate, hydrolyzed hyaluronic acid, coffea arabica seed extract, caffeine, panax ginseng root extract*, malpighia emarginata (acerola) fruit extract, pullulan, chamomilla recutita (matricaria) flower extract*, hamamelis virginiana (witch hazel) leaf extract*, jania rubens extract, allantoin, tocopheryl acetate, dextrin, caprylyl glycol, phenethyl alcohol, benzyl alcohol, sodium benzoate, potassium sorbate.

Ingrediente ser de fata cu extract de melc și acid hialuronic: aqua (water), snail secretion filtrate, cellulose gum, hydrolyzed hibiscus esculentus extract, sodium hyaluronate, aloe barbadensis leaf juice*, calendula officinalis flower extract*, achillea millefolium extract*, hamamelis virginiana (witch hazel) leaf extract*, panax ginseng root extract*, dextrin, glycerin, citric acid, phenethyl alcohol, caprylyl glycol, benzyl alcohol, sodium benzoate, potassium sorbate.

* ingredient bio

** obtinerea secretiei de melc se face in mod natural, fara ca melcii (Helix Aspersa) sa sufere.

Bioearth a fost infiintata in 1997, in Italia, si a avut ca scop principal, inca de la inceput, raspandirea unui stil de viata sanatos si natural si promovarea de produse pure si inovatoare realizate cu ingrediente naturale si bio. Bioearth propune produse cosmetice Bio, Naturale si Eficiente demostrand astfel ca pretuieste Viata si Sanatatea persoanelor.

Cele 5 principii Bioearth :

* Mai sanatosi si mai naturali - Cosmeticele Bioearth sunt formulate si fabricate cu respect fata de NATURA favorizand ingredientele biologice si ecologice crescute fara substante chimice.
   
* Mai siguri - Testele de laborator garanteaza siguranta si calitatea produselor cosmetice Bioearth. Fiecare produs este supus unor teste dermatologice si microbiologice riguroase ce confirma compatibilitatea cu pielea si stabilitatea acestuia.

* Mai eficiente - Produsele Bioearth sunt bogate in ingrediente active ce asigura EFICIENTA maxima. Liniile de produse The Beauty Seed, Bioprotettiva, Aloebase Sensitive, Sun, Loom, Hair, BB Cream, Bergaseed si Actiseed Intim reprezinta rodul unor ani de cercetare pentru a concepe formule placute cu ingrediente active naturale eficiente.
 
* Mai placute - Produsele cosmetice Bioearth sunt intalnirea nostra zilnica cu frumusetea si sanatatea. Pentru a crea produse inovative, eficiente si care respecta mediul inconjurator, Bioearth acorda o atentie deosebita fiecarui detaliu: selectarea extractelor botanice organice, obtinerea parfumurilor din uleiuri esentiale pure, utilizarea de flacoane practice si ecologice.

* Mai asigurati - Produsele The Beauty Seed (gama pe baza de aloe vera), Bioprotettiva (gama antirid cu ulei de rosa mosqueta), BB Cream (crema nuantatoare bio), Hair (gama de produse pentru par certificate bio), Loom (gama de cosmetice bio pentru ten cu secretie de melc) sunt aprobate si certificate de catre ICEA (Institutul de Certificare Etica si Ambientala), care verifica si asigura ca acestea sunt conforme cerintelor impuse de standardele AIAB-ICEA si anume: sigure pentru consumatori si pentru mediul inconjurator. Linea Aloebase Sensitive (gama de cosmetice bio pentru pielea sensibila a copiilor si a adultilor), Bergaseed si Actiseed Intim (gama de igiena intima pe baza de extract de grapefruit) respecta standardele AIAB / ICEA.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .