• Set
Set cosmetice cu melc ten uscat- Bioearth

Set crema si ser ten uscat, matur Loom - Bioearth

5 stele (din 2 recenzie)
Producator : Bioearth   |  
FED_BLOOM02  |   Livrare in 1-2 zile

Ultimele produse in stoc
PRP: 360,00 Lei
360,00 Lei cu TVA
  • netezeste ridurile si liniile fine
  • hidrateaza intens pielea uscata, matura
  • imbunatateste vizibil aspectul pielii de la primele utilizari

Acest set contine

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Set crema si ser cu melc ten uscat, matur - Loom Bioearth

Ai un ten uscat, matur, ridat? Introdu in rutina de ingrijire a tenului tau setul de cosmetice bio cu secretie de melc Loom de la Bioearth. 

Setul contine o crema de fata si un ser facial cu melc care ofera tenului o hidratare optima, stimuleaza productia de colagen, confera tenului fermitate si elasticitate, imbunatatesc textura pielii si combat eficient ridurile. 

Pentru cine este recomandat setul Loom pentru ten uscat, matur
Crema de fata si serul facial cu melc si acid hialuronic Loom Bioearth se pot folosi indiferent de varsta: la 25 de ani pentru a preveni aparitia liniilor fine, la 30 de ani pentru a mentine pielea hidratata si pentru a preveni deshidratarea, la 40 de ani pentru a impiedica pierderea tonusului cutanat si de la 50 de ani in sus pentru a rebobandi si mentine fermitatea pielii. 

Setul cu melc Loom contine: un ser de fata 30ml si o crema de fata Loom Riche 50ml.

Set recomandat pentru

✔ ten uscat
✔ ten matur, ridat
✔ ten deshidratat
✔ pete maronii
✔ piele fara elasticitate
✔ piele fara fermitate
✔ ten uscat impur: cosuri si acnee

Efecte cosmetice cu melc pentru fata si ochi Loom Bioearth
Crema si serul de fata cu melc au efect de netezire a ridurilor, hidrateaza pielea, si o ajuta sa-si recapete fermitatea si elasticitatea. Imperfectiunile pielii sunt estompate, iar pielea va fi mai luminoasa. Imbunatateste vizibil aspectul pielii de la primele utilizari.

Utilizare: pasul 1: se aplica cateva picaturi de ser pe pielea curata si se maseaza delicat pana cand intra in piele; pasul 2: se aplica crema de fata prin masaj. Produsele se pot folosi atat dimineata cat si seara. Se absorb rapid si nu incarca pielea (se pot folosi si ca baza de machiaj)

Ingrediente Crema Riche cu melc Loom Bioearth: aqua (water), glyceryl stearate se, snail secretion filtrate*, caprylic/capric triglyceride, cetearyl alcohol, sodium stearoyl lactylate, glycerin, coco-caprylate/ caprate, sorbitan stearate, dicaprylyl carbonate, panax ginseng root extract*, equisetum arvense extract*, hedera helix (ivy) leaf extract*, calendula officinalis flower extract*, sodium hyaluronate, tocopheryl acetate, lactic acid, allantoin, phenethyl alcohol, caprylyl glycol, benzyl alcohol, sodium benzoate, potassium sorbate.

Ingrediente Ser fata cu melc Loom Bioearth: aqua (water), snail secretion filtrate*, aloe barbadensis leaf juice*, sodium hyaluronate, hamamelis virginiana (witch hazel) leaf extract*, panax ginseng root extract*, calendula officinalis flower extract*, achillea millefolium extract*, glycerin, citric acid, cellulose gum, phenethyl alcohol, caprylyl glycol, benzyl alcohol, sodium benzoate, potassium sorbate.

Alege tipul de Ten
Pete Pigmentare
bio
on
Nou

Bioearth a fost infiintata in 1997, in Italia, si a avut ca scop principal, inca de la inceput, raspandirea unui stil de viata sanatos si natural si promovarea de produse pure si inovatoare realizate cu ingrediente naturale si bio. Bioearth propune produse cosmetice Bio, Naturale si Eficiente demostrand astfel ca pretuieste Viata si Sanatatea persoanelor.

Cele 5 principii Bioearth :

* Mai sanatosi si mai naturali - Cosmeticele Bioearth sunt formulate si fabricate cu respect fata de NATURA favorizand ingredientele biologice si ecologice crescute fara substante chimice.
   
* Mai siguri - Testele de laborator garanteaza siguranta si calitatea produselor cosmetice Bioearth. Fiecare produs este supus unor teste dermatologice si microbiologice riguroase ce confirma compatibilitatea cu pielea si stabilitatea acestuia.

* Mai eficiente - Produsele Bioearth sunt bogate in ingrediente active ce asigura EFICIENTA maxima. Liniile de produse The Beauty Seed, Bioprotettiva, Aloebase Sensitive, Sun, Loom, Hair, BB Cream, Bergaseed si Actiseed Intim reprezinta rodul unor ani de cercetare pentru a concepe formule placute cu ingrediente active naturale eficiente.
 
* Mai placute - Produsele cosmetice Bioearth sunt intalnirea nostra zilnica cu frumusetea si sanatatea. Pentru a crea produse inovative, eficiente si care respecta mediul inconjurator, Bioearth acorda o atentie deosebita fiecarui detaliu: selectarea extractelor botanice organice, obtinerea parfumurilor din uleiuri esentiale pure, utilizarea de flacoane practice si ecologice.

* Mai asigurati - Produsele The Beauty Seed (gama pe baza de aloe vera), Bioprotettiva (gama antirid cu ulei de rosa mosqueta), BB Cream (crema nuantatoare bio), Hair (gama de produse pentru par certificate bio), Loom (gama de cosmetice bio pentru ten cu secretie de melc) sunt aprobate si certificate de catre ICEA (Institutul de Certificare Etica si Ambientala), care verifica si asigura ca acestea sunt conforme cerintelor impuse de standardele AIAB-ICEA si anume: sigure pentru consumatori si pentru mediul inconjurator. Linea Aloebase Sensitive (gama de cosmetice bio pentru pielea sensibila a copiilor si a adultilor), Bergaseed si Actiseed Intim (gama de igiena intima pe baza de extract de grapefruit) respecta standardele AIAB / ICEA.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Comentarii pentru Set crema si ser ten uscat, matur Loom - Bioearth

5
Rata medie
Bazat pe 2 evaluări
Ai folosit acest produs?
5 stars
roxana D.
06/29/2020
Certified Buyer
Excelent!
E un produs de calitate, la fel ca toata gama LOOM.
5 stars
Mara M.
10/16/2020
Certified Buyer
SUPER
Folosesc serul si crema de 2 ani si sunt foarte multumita! Ambele se absorb foarte rapid in piele si pot fi folosite fara nici o problema si ca baza pentru fond de ten.
group_work .