Ser de fata cu aur, 15ml – Sattva Ayurveda
Ser de fata cu aur– Sattva Ayurveda
Ser de fata cu aur, 15ml – Sattva Ayurveda
Ser de fata cu aur– Sattva Ayurveda

Ser de fata cu aur, 15ml – Sattva Ayurveda

0 1 2 3 4
0 din 5 - 0 recenzii
Producator : Sattva Ayurveda   |  
SATT16  |   Livrare in 1-2 zile
PRP: 49,00 Lei
49,00 Lei cu TVA
  • reda fermitate si elasticitate pielii
  • reduce ridurile existente si incetineste formarea altora
  • lasa pielea hidratata, catifelata, uniforma si luminoasa

favorite_border favorite
  Transport Curier: 19 LEI, GRATUIT peste 199 lei    Contact: 0747-918071, L-V: 9-17
 

Ser de fata cu aur si ulei de macese, 15ml – Sattva Ayurveda

Un ser facial pe baza de uleiuri care hidrateaza, catifeleaza pielea si particule din aur de 23K care combat semnele vizibile ale imbatranirii pielii si contribuie la regenerarea acesteia.

Efectul de catifelare al pielii este vizibil de la prima utilizare. Folosit in mod constant, serul de fata incetineste procesul de imbatranire intarziind formarea ridurilor, reduce ridurile fine si uniformizeaza tenul.

Serul de fata cu aur mentine pielea hidratata si, fiind un excelent primer, pregateste pielea pentru machiaj.

Beneficii ser de fata cu aur si ulei de macese Sattva Ayurveda

  • piele mai ferma si mai elastica

  • riduri mai putin vizibile sau adanci

  • intarzie aparitia altor riduri

  • ten uniform si luminous

  • piele catifelata si hidratata

Contine: uleiuri de macese, jojoba, dovleac, germeni de grau, si de samburi de struguri, morcov, uleiuri esentiale de tamaie si geranium, aur 23K.

Utilizare: se aplica 1-2 picaturi pe pielea curata, umeda si se maseaza pana cand intra in piele. Se poate folosi dimineata si seara, pe ten si decolteu. A se agita inainte de utilizare.

* se recomanda efectuarea unui test pe o portiune mica de piele inainte de a se aplica pe tot tenul

Ingrediente ser de fata cu aur si trandafir Sattva: Rosa Canina (rosehip) Fruit oil, Heptyl undecylenate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed oil, Cucurbita Pepo (pumpkin), Triticum Vulgare sprout oil (Wheat), Vitis Vinifera (Grapes), Alkan C15-19, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Boswellia Carteria Oil (Incense), Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil, CI 77480 (23 carat gold leaf).

Gama de cosmetice ayurvedice Sattva, produse in India dupa retete autentice contine:

Vopsele de par henna 
Vopsea Henna pentru o colorare naturala a parului natural, vopsit chimic si al firelor albe. Previn caderea parului si ii confera o culoare rezistenta, volum si stralucire. 100% naturale! Made in India! Cantitate 150gr.

Henna pentru tatuaje 
Henna pentru tatuaje temporare, 100% naturala, pentru copii si adulti. Ideala pentru  evenimente speciale: petreceri, zile de nastere, festivitati, intalniri cu prietenii.

Sapunuri cu glicerina
Combinatia unica de glicerina si extracte vegetale din sapunurile Sattva curata pielea cu delicatete, o hidrateaza si o lasa supla si catifelata. Parfumul stimuleaza simturile si lasa pielea placut parfumata.

Ser de fata cu Aur 23K
Ser facial pe baza de uleiuri care hidrateaza, catifeleaza pielea si particule din aur de 23K care combat semnele vizibile ale imbatranirii pielii si contribuie la regenerarea acesteia.

Produse aromaterapie: Betisoare Parfumate + Lumanari parfumate
Betisoarele Sattva sunt realizate manual, conform unei traditii vechi de 400 de ani, din lemn de bambus, rasina vegetala, miere si esente din flori, plante si lemn. Parfumul este 100% natural. 19 arome disponibile

Lumanarea Sattva este disponibila in 4 arome:  Vanilie si Guava, Santal si Pin, Trandafir Indian si Mango, Lavanda si Trandafir Indian. Lumanarile parfumate Sattva Ayurveda contin ceara de soia naturala si au un parfum 100% natural dat de uleiuri esentiale. 

Produse pentru par
Gama pentru par contine 4 uleiuri pentru par, 100% naturale, bogate in plante folosite in India de sute de ani pentru ingrijirea parului, 4 tonicuri pentru sanatatea scalpului si a parului, 2 balsamuri de par ayurvedice ideale pentru toate tipurile de par si 4 sampoane ayurvedice care mentin scalpul curat si parul sanatos. 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5
group_work .